Panda91
Fanka BB :)
Piękny komentarz W sumie bardzo miła pochwała. Moja teściowa nawet nie interesuje się czym się zajmuje i nie ma pojęcia nawet, a jak zdarzyło mi się być gościną w jakimś programie w tv, to nawet nigdy nie chciała obejrzeć ;D i jak z entuzjazmem pytałam "czy widziała Mama?", to zawsze z taką pogardliwa miną "ale co miałam widzieć? ja nie oglądam telewizji". A ogląda tv ciągle ;pA jeszcze w sumie powiem, że moja teściowa czasami za bardzo się stara, ale to naprawdę bardzo urocze. Ostatnio mnie rozwaliła
Czasami mi się zdarza napisać artykuł do takiego jednego dziennika albo mnie poproszą o komentarz czy coś. Tematyka branżowa, więc no nie dla każdego łatwa i przyjemna. Ale mój mąż zawsze wysyła do teścia. I jakiś czas temu widzimy się z teściami pierwszy raz po jakimś artykule i teściowa bardzo chciała mnie pochwalić i powiedziala: "czytałam Twój artykuł, jak Ty ładnie piszesz, takie ładne zdania, takie trudne słowa"
Chociaż ostatnio pierwszy raz właśnie u nas była Wielkanoc i chwaliła moje śniadanie (w całości prawie zamówione, może dlatego ;p ). I coraz częściej coś miłego przez jej gardło przechodzi, więc jest postęp ;p