reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

ja nie patrze na kolory 😅 piorę wszystko razem, jeszcze katastrofy nie spowodowałam 😂
jakim cudem??? Jak sie pytam?? ja zawsze dzielę, ale zdarzy się dzień gdzie zostaje jedna, jedyna jedyniusieńka czerwona bluszeczka i szkoda mi na jedną bluzkę nastawiać, ręcznie się nei chce to wrzucam i ch*j by to strzelił zawsze trafi sie ta jedna sytuacja i zafarbuje wszystko w pizdu!

reklama
Ja mam w ogóle ogromny problem z utrzymaniem porządku w ubraniach. I to wina mojego męża 😂 bo ja mu się wprowadziłam "na gotowe" do domu. A on jak się urządzał, to wymyślił sobie wielkie szafy z... szufladami. I ja nie ogarniam tych szuflad, nie umiem trzymać np. bluzek w szufladach. Dla mnie to jest mega niepraktyczne. Ja musze mieć półki. Więc mi się nawet nie chce wkładać rzeczy do tych szuflad, bo następnego dnia szukam tej przykładowej bluzki i już w szufladzie burdel, bo oczywiście bluzka na dole.

Mam upatrzoną szafę pax, już sobie zaprojektowałam moduły itd, ale to się wiąże z przemeblowaniem sypialni i graciarni. A że graciarnia to docelowy pokój dziecka lub "mój" pokój - w zależności od efektu naszych starań, to jest jak jest i przemeblowanie czeka.

Ja mam w ogóle ogromny problem z utrzymaniem porządku w ubraniach. I to wina mojego męża 😂 bo ja mu się wprowadziłam "na gotowe" do domu. A on jak się urządzał, to wymyślił sobie wielkie szafy z... szufladami. I ja nie ogarniam tych szuflad, nie umiem trzymać np. bluzek w szufladach. Dla mnie to jest mega niepraktyczne. Ja musze mieć półki. Więc mi się nawet nie chce wkładać rzeczy do tych szuflad, bo następnego dnia szukam tej przykładowej bluzki i już w szufladzie burdel, bo oczywiście bluzka na dole.

Mam upatrzoną szafę pax, już sobie zaprojektowałam moduły itd, ale to się wiąże z przemeblowaniem sypialni i graciarni. A że graciarnia to docelowy pokój dziecka lub "mój" pokój - w zależności od efektu naszych starań, to jest jak jest i przemeblowanie czeka.
jesli mam takie szuflady to nie wkłądam ubrań jedno na drugie tylko w taki sposób
gf-TSRL-kci3-ASze_porzadki-w-szafach-1920x1080-nocrop.jpg

reklama
A pozostając w temacie ogarniania chaty, czy Wy tez tak macie (oprócz LadyCaro😂) że jak Wasz facet coś posprząta to i tak macie ochotę to po nim poprawić? 😅 u nas zawsze widzę różnice jak posprzatam cos ja, a jak mąż 😅

To najgorsze, on tak tylko to co widać, musiałabym nad nim stać i pokazywać co dokładnie 😅

Do góry