reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja mam w sypialni krzesło na które wszystko kładę. Aktualnie mam taką górkę z ubrań sięgającą do pasa, w sobotę to ogarnę a od nowego tygodnia znowu będzie się zbierać i tak cały czas 💩
ja mam trzy sterty 😂 w łazience na podłodze, na komodzie w sypialni i w suszarni 🙈 dwie ostatnie tak urosly, że grożą zawaleniem, jak przewrócą się na któregoś z kotów, to go już nigdy nie odnajdziemy 😂😂 muszę się nimi zająć w weekend chyba

Wiecie co, ja rozumiem, ze ktoś nie umie robić prania, ale nie rozumiem jak ktoś nie patrzy na kolory. No kurde :D bez przesady :D
Wg mojego ja dziele za bardzo 🤦‍♀️🤷‍♀️
Bo białe, czarne, jasne kolory, ciemne kolory, delikatne plus czerwone zawsze oddzielnie.
On czasami robi pranie ale ma bez pytania moich rzeczy tam nie wrzucac 🤣
Ja mam w sypialni krzesło na które wszystko kładę. Aktualnie mam taką górkę z ubrań sięgającą do pasa, w sobotę to ogarnę a od nowego tygodnia znowu będzie się zbierać i tak cały czas 💩
Tez mam takie krzesło 🤦‍♀️

Jeśli zależy ci na dobrym internecie nie tylko w hotelu, to my będąc we wrześniu w Turcji kupowaliśmy coś na zasadzie e-sim, tzn. nie kupujesz żadnej fizycznej karty sim, tylko online wykupujesz dostęp do internetu. Muszę tylko dopytać jak się to nazywało dokładnie, wiem tylko że miało działać na całym świecie i internet serio był szybki. ☺️
Też we wrześniu jadę do Turcji. Oznacz mnie prosze jak już znajdziesz :)

reklama
Noo ja osobiście tez nie poprawiam, skoro on jest zadowolony z efektów swojej pracy 😁 ale jak mamy mieć jakiś gości np to zazwyczaj wole sama posprzątać żeby było po mojemu😅
no ja wczoraj wróciłam do domu, to juz mówiłam do starego żeby przestał już sprzatać bo aż mi głupio było :D posprzątane, obiad ugotowany, on jeszcze sprzatał w samych jeansach bez koszulki....😍 a ja poszłam an dżemkę :D

Do góry