reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Kiedyś myślałam o tym, ale w sumie jakoś porzuciłam temat i jadę ciągle na maszynkach. 😅 Masz swoją czy chodzisz do gabinetu?
Mam swoją, ogólnie to bardzo długo nie chciało mi się strzelać bo nogi zajmują wieczność 😅
Jak używałam regularnie to efekty były spore. Teraz wróciłam bo po maszynkach mam „truskawkowe nogi” tzn te mieszki widoczne :(

reklama
Ja już wczoraj nie doczekałam wyników, mąż był śpiący i odwrócił się dupskiem do mnie , a ja na przylepę do niego i poszliśmy w kimę.
Wiedziałam , że na forum się dowiem , czy bejba przeszła dalej 😁
Piątek , piąteczek, ale u Nas będzie dzisiaj zapiernicz w pracy, bo szef chce się wyrobić , żeby jutro było wolne.

Miłego dnia dla Was 🙂

Ja już wczoraj nie doczekałam wyników, mąż był śpiący i odwrócił się dupskiem do mnie , a ja na przylepę do niego i poszliśmy w kimę.
Wiedziałam , że na forum się dowiem , czy bejba przeszła dalej 😁
Piątek , piąteczek, ale u Nas będzie dzisiaj zapiernicz w pracy, bo szef chce się wyrobić , żeby jutro było wolne.

Miłego dnia dla Was 🙂

Polecam Lumeę, golę może raz w miesiącu :D
Jejku marzy mi się Lumea ale przy żylakach nie można … może jak już się zbiorę na laser i sklero to wtedy zainwestuje 😀
A dla dziewczyn, które gola polecam te maszynki - nie trzeba pianek, żeli czy odzywek. Pod prysznicem 30 sekund i nogi gładkie, mega fajna maszynka 😀

Załączniki

• 6FD071A2-6017-42D1-9845-29C6DCB539C0.jpeg
    6FD071A2-6017-42D1-9845-29C6DCB539C0.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 91
Witam dziewczyny z rana 🙂 Przyjmując że doba po zastrzyku była owulacja to jestem 1DPO 🙂 Działaliśmy tylko raz wczoraj rano. Na nic poza tym siły nie było 😌
Wczoraj byliśmy też na tych całodniowych warsztatach pilotażowych dla par zmagających się z niepłodnością. Powiem wam świetnie doświadczenie. Jak człowiek wogole nie zdaje sobie sprawy ile ludzi ma taki problem, że ich odczucia są takie same jak nasze, czuje się taka wspólnotę i wogole no jestem zachwycona. Jeśli u was coś takiego się będzie odbywać to polecam 🙌🙌 O 11 byliśmy sobie obcy a o 19 piliśmy wspólnie wino, śmialiśmy się i wymienialiśmy kontaktami. 😅

reklama
Melduje sie z kolejnym sikiem, ciemnieje więc chyba jest dobrze. Znalazlam lab, który robi badania w sobote. Beta i progesteron? Czy cos jeszcze?
Test na gorze z wczoraj, test na dole z dzisiaj. Drugie zdjecie z dzisiaj, sprzed chwili

Załączniki

• 4e9c1b1c-1afb-46b4-85e8-75d5205b1526.jpeg
    4e9c1b1c-1afb-46b4-85e8-75d5205b1526.jpeg
    15,7 KB · Wyświetleń: 119
  • b59c7d69-4e16-43cd-bbba-cf40b250ae11.jpeg
    b59c7d69-4e16-43cd-bbba-cf40b250ae11.jpeg
    37,3 KB · Wyświetleń: 120
Do góry