reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Kiedyś myślałam o tym, ale w sumie jakoś porzuciłam temat i jadę ciągle na maszynkach. 😅 Masz swoją czy chodzisz do gabinetu?
Mam swoją, ogólnie to bardzo długo nie chciało mi się strzelać bo nogi zajmują wieczność 😅
Jak używałam regularnie to efekty były spore. Teraz wróciłam bo po maszynkach mam „truskawkowe nogi” tzn te mieszki widoczne :(

reklama
Ja już wczoraj nie doczekałam wyników, mąż był śpiący i odwrócił się dupskiem do mnie , a ja na przylepę do niego i poszliśmy w kimę.
Wiedziałam , że na forum się dowiem , czy bejba przeszła dalej 😁
Piątek , piąteczek, ale u Nas będzie dzisiaj zapiernicz w pracy, bo szef chce się wyrobić , żeby jutro było wolne.

Miłego dnia dla Was 🙂

Ja już wczoraj nie doczekałam wyników, mąż był śpiący i odwrócił się dupskiem do mnie , a ja na przylepę do niego i poszliśmy w kimę.
Wiedziałam , że na forum się dowiem , czy bejba przeszła dalej 😁
Piątek , piąteczek, ale u Nas będzie dzisiaj zapiernicz w pracy, bo szef chce się wyrobić , żeby jutro było wolne.

Miłego dnia dla Was 🙂

Polecam Lumeę, golę może raz w miesiącu :D
Jejku marzy mi się Lumea ale przy żylakach nie można … może jak już się zbiorę na laser i sklero to wtedy zainwestuje 😀
A dla dziewczyn, które gola polecam te maszynki - nie trzeba pianek, żeli czy odzywek. Pod prysznicem 30 sekund i nogi gładkie, mega fajna maszynka 😀

Załączniki

• 6FD071A2-6017-42D1-9845-29C6DCB539C0.jpeg
    6FD071A2-6017-42D1-9845-29C6DCB539C0.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 95
Witam dziewczyny z rana 🙂 Przyjmując że doba po zastrzyku była owulacja to jestem 1DPO 🙂 Działaliśmy tylko raz wczoraj rano. Na nic poza tym siły nie było 😌
Wczoraj byliśmy też na tych całodniowych warsztatach pilotażowych dla par zmagających się z niepłodnością. Powiem wam świetnie doświadczenie. Jak człowiek wogole nie zdaje sobie sprawy ile ludzi ma taki problem, że ich odczucia są takie same jak nasze, czuje się taka wspólnotę i wogole no jestem zachwycona. Jeśli u was coś takiego się będzie odbywać to polecam 🙌🙌 O 11 byliśmy sobie obcy a o 19 piliśmy wspólnie wino, śmialiśmy się i wymienialiśmy kontaktami. 😅

reklama
Melduje sie z kolejnym sikiem, ciemnieje więc chyba jest dobrze. Znalazlam lab, który robi badania w sobote. Beta i progesteron? Czy cos jeszcze?
Test na gorze z wczoraj, test na dole z dzisiaj. Drugie zdjecie z dzisiaj, sprzed chwili

Załączniki

• 4e9c1b1c-1afb-46b4-85e8-75d5205b1526.jpeg
    4e9c1b1c-1afb-46b4-85e8-75d5205b1526.jpeg
    15,7 KB · Wyświetleń: 122
  • b59c7d69-4e16-43cd-bbba-cf40b250ae11.jpeg
    b59c7d69-4e16-43cd-bbba-cf40b250ae11.jpeg
    37,3 KB · Wyświetleń: 124
Do góry