reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jakie badania zleci mi gin gdy pójdę do niego mówiąc że nie mogę zajść w ciążę?
Zobacz sobie w Alabie ja robiłam taki pakiet hormony kobieta. Za około 300 zł w tym hormony o których piszą dziewczyny i AMH. Ogólnie AMH chyba tylko z poradni leczenia niepłodności mozna zrobić na nfz

Cały 🤣🤣 smaruje przecierem pomidorowym, posypuje ziołami, jakaś chuda szynka np z indyka, pomidorki koktajlowe, oliwkę jakąś wrzucam i ser mozzarella w wiórkach. I jak s upiecze walę dużo rukolli i albo sama taka wpierdzielam albo polewam oliwa ale wtedy ma więcej kcal albo sobie robię sosik czosnkowy z jogurtu naturalnego. Robiłam też z szynką parmeńska ale nie liczyłam kcal
Ja mieszam przecier pomidorowy z oliwą z oliwek i ziołami i to jest mój sos na spód. Do tego obowiązkowo szynka prosciutto. A mozzarella w kulce :) Sos czosnkowy to zbrodnia.

Ja mieszam przecier pomidorowy z oliwą z oliwek i ziołami i to jest mój sos na spód. Do tego obowiązkowo szynka prosciutto. A mozzarella w kulce :) Sos czosnkowy to zbrodnia.
Na tym gotowym spodzie ta mozzarella w kulce mi się tak rozciapała i ten spod byl taki mokry... ohyda 🤮🤮🤢🤢

reklama
Do góry