Bolilol
Fanka BB :)
jestem za głodna na kamień, to trzeba tyyyyle nagrzewac, jestem zbyt niecierpliwa zawszeJa mam kamień do pizzy to mi się nie rozpierdziela.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem za głodna na kamień, to trzeba tyyyyle nagrzewac, jestem zbyt niecierpliwa zawszeJa mam kamień do pizzy to mi się nie rozpierdziela.
Dostałam w prezencie Ale Ciii..... mnie tu nie maNie jestem takim burżujem
Mój chłop jak nie robi prac wykończeniowych to rozpakowuje, ale dziś akurat słonko to robi elewacjeTwój chłop niech się uczy od mojego!! Mój dzisiaj rozpakował Nawet nie trzeba było mu pięć razy przypominać
Ja mam cierpliwość wielką Na dobrą szynkę czekam minimum 3 tygodnie Na pizzę 2 dnijestem za głodna na kamień, to trzeba tyyyyle nagrzewac, jestem zbyt niecierpliwa zawsze
No właśnie od czegoś trzeba zacząćWiele dziewczyn tutaj buja się z diagnostyką i wszystkie wyniki wychodzą super, a problem nadal jest. Ale od czegoś trzeba zacząć
U nas jest taka zasada, po chlebie się noża i deski nie myje a kanapki je się w powietrzuChyba bym nie wyrobiła...
Albo byśmy jedli z plastikowe albo mieli 1 talerz i kubek na głowę
Myślałam że kamień tez byś zeżarła z głodujestem za głodna na kamień, to trzeba tyyyyle nagrzewac, jestem zbyt niecierpliwa zawsze
ale to że zostawiasz na nasłonecznionym parapecie i czekasz aż ożyją i same do Ciebie przyjdą?Ja mam cierpliwość wielką Na dobrą szynkę czekam minimum 3 tygodnie Na pizzę 2 dni
Edit: moja cierpliwość dotyczy tylko jedzenia
To cofam moje słowa!!Mój chłop jak nie robi prac wykończeniowych to rozpakowuje, ale dziś akurat słonko to robi elewacje
Kotlety zrobiłam!To cofam moje słowa!!
Co się opierdalasz! Zmywarkę rozpakowuj!