reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jakie badania zleci mi gin gdy pójdę do niego mówiąc że nie mogę zajść w ciążę?
Zobacz sobie w Alabie ja robiłam taki pakiet hormony kobieta. Za około 300 zł w tym hormony o których piszą dziewczyny i AMH. Ogólnie AMH chyba tylko z poradni leczenia niepłodności mozna zrobić na nfz
 
Cały 🤣🤣 smaruje przecierem pomidorowym, posypuje ziołami, jakaś chuda szynka np z indyka, pomidorki koktajlowe, oliwkę jakąś wrzucam i ser mozzarella w wiórkach. I jak s upiecze walę dużo rukolli i albo sama taka wpierdzielam albo polewam oliwa ale wtedy ma więcej kcal albo sobie robię sosik czosnkowy z jogurtu naturalnego. Robiłam też z szynką parmeńska ale nie liczyłam kcal
Ja mieszam przecier pomidorowy z oliwą z oliwek i ziołami i to jest mój sos na spód. Do tego obowiązkowo szynka prosciutto. A mozzarella w kulce :) Sos czosnkowy to zbrodnia.
 
Ja mieszam przecier pomidorowy z oliwą z oliwek i ziołami i to jest mój sos na spód. Do tego obowiązkowo szynka prosciutto. A mozzarella w kulce :) Sos czosnkowy to zbrodnia.
Na tym gotowym spodzie ta mozzarella w kulce mi się tak rozciapała i ten spod byl taki mokry... ohyda 🤮🤮🤢🤢
 
reklama
Do góry