AScarlett
Moderator
Zobaczymy czy się uda.Złap go dzisiaj jeszcze przed wyjazdem i będzie dobrze
Jak na złość same calle mam dzisiaj w pracy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy czy się uda.Złap go dzisiaj jeszcze przed wyjazdem i będzie dobrze
ten też będzie szczęsliwy bo zaraz się posypią kreski. Ja jutro wysikam, dzisiaj było za wcześnieCzerwcówki prowadzi @Avy to może jej wątek będzie bardziej szczęśliwy niż mój
U mnie podobnie- maz wraca na weekend z tyg i kolejnym weekendem w domu i wyjezdza w niedzielę lub poniedziałek na poligon na 2 tyg a owulka wtorek. Po prostu liczę, ze będzie wcześniej trochę.U mnie owu jutro albo w sobotę, a dzisiaj wieczorem mój mąż wyjezdza na cały weekend.
Także z tej pauzy to ja nie wiem po co się wypisywałam
Mąż mowi, ze czas na oswojenie uplywa i nie ma gadki, ze nie spróbuję nawet. To kupilam dostęp i robie testy.rozumiem. Ja miałam przerwę 13 lat, a przed przerwą jeździłam 2 lata po małym mieście. I bardzo długo zwlekałam, żeby wrócić do jeżdżenia, zmotywowały mnie do tego starania o ciążę tak w ogóle. I na początku było trudno, w sumie dalej jest, np. nie skręcam w lewo na skrzyżowaniach kolizyjnych tylko obieram nawet dłuższą trasę tak, żeby było w prawo nie parkuję tyłem albo równolegle ale idzie mi coraz lepiej już. Więc to wszystko to tak naprawdę kwestia wprawy i treningu. A myślisz o wykupieniu dodatkowych godzin jeszcze czy już zamknęłaś ten temat?
jezu, uwierz mi, że nic innego nie robię, tylko odświeżam konto w labie numer zlecenia już wprowadzonyNo to czekamy na wynik
no ja czekam na betę! Ale też nasikam, bo lubię sikaćLista pauzujących nam się zmniejsza
Wezcie wysikajcie coś pozytywnego w końcu!
A jakie laboratorium?jezu, uwierz mi, że nic innego nie robię, tylko odświeżam konto w labie numer zlecenia już wprowadzony
no ja czekam na betę! Ale też nasikam, bo lubię sikać
Też mam taki plan aż się nie mogę doczekać kiedy @ przyjdzie xdNie wiem kiedy mam owulację ale od wczoraj już trzoning pookresowy wleciał, seksy będą na potęgę więc w lutym wjeżdżam z bobasem w życie nie ma innej opcji
Ja dzisiaj z rana siklam, ale nadal biel ... Juz przestaje się łudzić , że coś będzie... Ale na Twój wynik czekam, chociaż twoim szczęściem będę się cieszyłajezu, uwierz mi, że nic innego nie robię, tylko odświeżam konto w labie numer zlecenia już wprowadzony
no ja czekam na betę! Ale też nasikam, bo lubię sikać
to dobrze, że Cię mąż tak "pcha", bo auto daje wolność.Mąż mowi, ze czas na oswojenie uplywa i nie ma gadki, ze nie spróbuję nawet. To kupilam dostęp i robie testy.