reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

wiem, że- odgrzewam, ale muszę się wypowiedzieć, że NIENAWIDZĘ... przez neta jeszcze okej, ale stacjonarnie, mierzyc to wszystko - dramat. A buty? Dla mnie wybrac buty to katorga. Nie wiem jakie chce, ale napewno nie takie jakie mają w sklepach
Kocham kupować buty... to mój nałóg niestety. Ale się ppwstrzymuje skutecznie teraz, patrząc na ceny i ratę kredytu to mam gdzie wsadzić te pare stowek :D

reklama
Pytanie z doopki - do jasnej cholerki, jak sobie radzicie z tą badziewną reklamą z samolotem???? Wydaje się ze w ostatnich dniach mam ją dosłownie po 3 razy w czasie czytania jednej strony...
Tylko opcja cofnij i znów kolejna strona?

Kocham kupować buty... to mój nałóg niestety. Ale się ppwstrzymuje skutecznie teraz, patrząc na ceny i ratę kredytu to mam gdzie wsadzić te pare stowek :D
Też kiedyś miałam problem z nadmiernym kupowaniem butów. I właśnie jak przyszedł kredyt na dom i ta inflacja nieszczęsna to jakoś mi przeszło. 😁 Wypracowałam sobie swoją metodę prowadzenia budżetu I zawsze sobie zostawiam jakąś kwotę na swoje wydatki do rozpierdzielenia na głupoty i na razie się mi to sprawdza.

Pytanie z doopki - do jasnej cholerki, jak sobie radzicie z tą badziewną reklamą z samolotem???? Wydaje się ze w ostatnich dniach mam ją dosłownie po 3 razy w czasie czytania jednej strony...
Kurczę ja nie mam z nią problemu. Tzn. tak, wyskakuje mi z dupy co jakiś czas (ale tylko na telefonie), jednak ja zawsze mam kółeczko z krzyżykiem i mogę ją od razu zamknąć 🤷🏼‍♀️

Wyłączyli ją już. Jeśli nadal ci wyskakuje wyczyść cookies i będzie ok. Po info od aniaslu tak właśnie zrobilam i już mam od wczoraj spokój.

ja weszłam na wątek „ile trwały starania u zdrowych osób” czy jakoś tak… jeszcze szybciej wyszłam z niego bo same komentarze, że praktycznie od razu😖 dlaczego ja, dlaczego Wy, dlaczego my 😭😭😭😭😭 codziennie mi towarzyszy ta myśl
też tak zrobiłam… chyba nie da się poczuć ukłucia(bądź uderzenia) zazdrości i niesprawiedliwości w takiej sytuacji 😣

reklama
Do góry