reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Rozumiem. Ciąża to loteria. Ja no nie wierze ze patolo, która mnoży się na potęgę ma idealne wyniki. No bez jaj...

Niesprawiedliwość w tym jest straszna.

Ja zamowilam wczoraj ten pakiet na trombo. Jutro przyjdzie, może od razu odeślę. I tez juz sie cykam a co jeśli coś wyjdzie
gdybyś miała problem albo wątpliwości jak to wszystko zrobić, to odzywaj się do mnie - mi się najwyraźniej udało dobrze to wszystko pobrać, opisać i odesłać, skoro dostałam wyniki

reklama
mąż mi to wczoraj powiedział z wyraźnym zawodem w głosie, aż mi serce pękło przez sposób, w jaki mi to powiedział 🥺
ehh, ja wczoraj też swojemu mówię, że nie musimy iść akurat się seksić w czasie meczu, który oglądał bo „przegapi gola”, a on do mnie „wolałbym innego gola strzelić” i niby był to zwykły tekst ale spojrzał na mnie w taki sposób, z taką (bez)nadzieją w oczach 🥺🥺🥺 serce mi prawie pękło i nie mogę przestać o tym myśleć

ehh, ja wczoraj też swojemu mówię, że nie musimy iść akurat się seksić w czasie meczu, który oglądał bo „przegapi gola”, a on do mnie „wolałbym innego gola strzelić” i niby był to zwykły tekst ale spojrzał na mnie w taki sposób, z taką (bez)nadzieją w oczach 🥺🥺🥺 serce mi prawie pękło i nie mogę przestać o tym myśleć
rozumiem Cię :( wiem, że u Was też wyniki chłopa nie powalają, to jest takie strasznie trudne. Aż nie wiem co mam powiedzieć 🥺

ja weszłam na wątek „ile trwały starania u zdrowych osób” czy jakoś tak… jeszcze szybciej wyszłam z niego bo same komentarze, że praktycznie od razu😖 dlaczego ja, dlaczego Wy, dlaczego my 😭😭😭😭😭 codziennie mi towarzyszy ta myśl
też to zrobiłam, musiałam iść do kibla, bo mi zaczęły łzy lecieć. To jest jakaś masakra.

Mocno wierzę, że my się wszystkie tu doczekamy swoich dwóch kresek i różowych wrzeszczących bobasów. Ale każdej z nas chciałabym oszczędzić tej walki o nie. Żeby poszło tak łatwo jakw tamtym wątku.

ja weszłam na wątek „ile trwały starania u zdrowych osób” czy jakoś tak… jeszcze szybciej wyszłam z niego bo same komentarze, że praktycznie od razu😖 dlaczego ja, dlaczego Wy, dlaczego my 😭😭😭😭😭 codziennie mi towarzyszy ta myśl

też to zrobiłam, musiałam iść do kibla, bo mi zaczęły łzy lecieć. To jest jakaś masakra.

Mocno wierzę, że my się wszystkie tu doczekamy swoich dwóch kresek i różowych wrzeszczących bobasów. Ale każdej z nas chciałabym oszczędzić tej walki o nie. Żeby poszło tak łatwo jakw tamtym wątku.
Ja to samo... I tak to czytam - 1 cykl, 2, trzeci. A u mnie leci wlasnie 22...

Ja to samo... I tak to czytam - 1 cykl, 2, trzeci. A u mnie leci wlasnie 22...
podziwiam Cię. Szczerze, jesteś moją bohaterką w walce. U mnie jest 10cs, a czuje się tak przeczołgana już, że mam wrażenie, że nie wytrzymam więcej, każdy kolejny dzień jest wyzwanien. Podziwiam Cię z całego serduszka i życzę Ci, by w końcu udało się uzyskać tego wrzeszczacego i obsrywającego się po same pachy bobasa

reklama
podziwiam Cię. Szczerze, jesteś moją bohaterką w walce. U mnie jest 10cs, a czuje się tak przeczołgana już, że mam wrażenie, że nie wytrzymam więcej, każdy kolejny dzień jest wyzwanien. Podziwiam Cię z całego serduszka i życzę Ci, by w końcu udało się uzyskać tego wrzeszczacego i obsrywającego się po same pachy bobasa
Dziękuję, chociaż ja się bohaterka nie czuje. Jest wiele dziewczyn, które walczą jeszcze dłużej.
Zresztą nie licytujemy się kto co ile przeżył- cel mamy taki sam - zostac mama zdrowego bobaska. Każda robi i walczy tak długo jak może i na ile starcza sił.

Do góry