Bolilol
Fanka BB :)
takA do Pyrlandii w delegację jedziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takA do Pyrlandii w delegację jedziesz?
a byłam już na nowej numeracji z 1,5 miesiąca temu, zdążyłam się zgubić 4 razyNie wiem kiedy byłaś ostatnio, ale zmienili numerację peronów i nowa jest nieco ekscentryczna
O! Jakieś dobre miejscówki z szamką chcesz czy coś?
ale megaaaO, byłam w Primarku. Zobaczcie co tam mają, akurat dla naszej @MyszkaMiki30
Zestaw kosmetyczek:Zobacz załącznik 1524678
Ogólnie mega dużo z tym motywek rzeczy. I super na wakacje stroje kąpielowe, narzutki itp.
tak! Potrzebuje coś we w miarę okolicach dworca z zachwycającą pomidorową dla dwóch wybrednych fanek tej zupyO! Jakieś dobre miejscówki z szamką chcesz czy coś?
Masz zbyt wygórowane wymagania Nie mam pojęcia gdzie można zjeść pomidorową poza barem mlecznymtak! Potrzebuje coś we w miarę okolicach dworca z zachwycającą pomidorową dla dwóch wybrednych fanek tej zupy
tak coś czułam, że to skomplikowane zadanie jestMasz zbyt wygórowane wymagania Nie mam pojęcia gdzie można zjeść pomidorową poza barem mlecznym
O, byłam w Primarku. Zobaczcie co tam mają, akurat dla naszej @MyszkaMiki30
Zestaw kosmetyczek:Zobacz załącznik 1524678
Ogólnie mega dużo z tym motywek rzeczy. I super na wakacje stroje kąpielowe, narzutki itp.
Ja na studiach byłam tak umęczona zajęciami, pracą i treningami, że w tramwaju jak wypełniałam krzyżówkę, to zdarzało mi się zasnąć w połowie wpisywanego słowaEj ja tak mam.. na szczęście oglądam sama. Jak nie mogę zasnąć to tylko serial. Czasami tak szybko zasypiam, że nie pamiętam co włączałam