reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
O, byłam w Primarku. Zobaczcie co tam mają, akurat dla naszej @MyszkaMiki30
Zestaw kosmetyczek:Zobacz załącznik 1524678
Ogólnie mega dużo z tym motywek rzeczy. I super na wakacje stroje kąpielowe, narzutki itp.

Uwielbiam primark!!! Robie czasem trip z mama do drezna na shopping. Mamy 300 km w jedna strone 🙈
Maja mega fajne kreskowkowe rzeczy, pierdolki i spoko rzeczy basic:) mam weekendowa torbe myszki miki
Dla mlodego 😍😍😍

Ja nie tyle lubię zakupy, co lubię mieć nowe śliczne ubrania🤣 i tak, wydaję na nie zdecydowanie za dużo pieniędzy ale nie umiem przestać 🥺 najgorsze, że Stary nie robi scen tylko najczęściej chwali 😂 oczywiście na nadchodzący wyjazd już kupiłam 2 pary butów i 7 różnych zestawów 🫣

A tak pozostając w temacie zakupów.

Jak wrócę z wakacji i przestanę „odpuszczać” 🤪 to zaczynam znów żarcie supli. Myślę o takim zestawie:

Metylofolian
Inozytol
Berberyna
ADEK Complex
Fish Omega 3 Forte
Wszystko z Aliness

Niech mi któraś mądra powie czy to się jakoś nie gryzie ze sobą?😅 mam ochotę spróbować z berberyną bo naczytałam się dzisiaj o jej zajebistych właściwościach

Żeby nie było to przed kuracją mogę też zbadać poziomy witamin, kwasu oraz insulinę (miewałam kontrowersyjne wyniki). Jak poprzednio badałam wit d i kwas foliowy to było ok ale bez szału.

reklama
Ej ja tak mam.. na szczęście oglądam sama. Jak nie mogę zasnąć to tylko serial. Czasami tak szybko zasypiam, że nie pamiętam co włączałam 😂
Ja na studiach byłam tak umęczona zajęciami, pracą i treningami, że w tramwaju jak wypełniałam krzyżówkę, to zdarzało mi się zasnąć w połowie wpisywanego słowa 😂

Do góry