reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dokładnie tak, szczególnie z tymi tłumami - ostatnio już nawet kombinuje kiedy najlepiej jechać na zakupy spożywcze, byleby było jak najmniej ludzi, bo we wszystkich zatłoczonych sklepach chce mnie szlag trafić 😂 potrafię w sobotę wstać o 6 by jechać do lidla kiedy jeszcze jest pusty jak jakaś stara baba
O to ja np ikea tylko z rana. Nienawidzę tych snujących się tam tłumów. I ci biedni zmaltretowanie faceci, pchający wózki od świeczek do poduszek. Aż mi ich zawsze szkoda 🤣🤣

reklama
Dokładnie tak, szczególnie z tymi tłumami - ostatnio już nawet kombinuje kiedy najlepiej jechać na zakupy spożywcze, byleby było jak najmniej ludzi, bo we wszystkich zatłoczonych sklepach chce mnie szlag trafić 😂 potrafię w sobotę wstać o 6 by jechać do lidla kiedy jeszcze jest pusty jak jakaś stara baba
My z mężem wcześniej jeździliśmy do nocnego tesco jak jeszcze był. Teraz do spożywczaka z doskoku a większe zakupy późnym wieczorem

Tak się zaczęło od Bolilolowej garderoby kreskówkowej :D
Ale przydałaby mi się jakieś marynarki do pracy. Takie, żeby do trampków pasowały :D
Ostatnio są na prawdę spoko marynarki (i pasujące spodnie) w Sinsayu, tak jak nigdy nic odzieżowego mi się tam nie podobało tak w tym roku zamówiłam dwa garnitury, marynarkę z lnem, bezrękawniki marynarkowe 🙈 a, i do trampek nosze najczęściej 😃

My z mężem wcześniej jeździliśmy do nocnego tesco jak jeszcze był. Teraz do spożywczaka z doskoku a większe zakupy późnym wieczorem
W temacie pandemii jak biedry były czynne 24/7 mój mąż jeździł na zakupy o 2 w nocy.
Mówił że w końcu mógł na spokojnie wszystko wybrać i nikt go nie szturchał koszykiem ;)

O to ja np ikea tylko z rana. Nienawidzę tych snujących się tam tłumów. I ci biedni zmaltretowanie faceci, pchający wózki od świeczek do poduszek. Aż mi ich zawsze szkoda 🤣🤣
My do ikei naprawdę rzadko jeździmy, tam są wiecznie takie tłumy a dodatkowo ludzie nie potrafią się poruszać po tym parkingu 😅
Właśnie nie lubię wieczorem bo wtedy wszystkiego owoce są już przebrane 😥

reklama
Do góry