reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dokładnie tak, szczególnie z tymi tłumami - ostatnio już nawet kombinuje kiedy najlepiej jechać na zakupy spożywcze, byleby było jak najmniej ludzi, bo we wszystkich zatłoczonych sklepach chce mnie szlag trafić 😂 potrafię w sobotę wstać o 6 by jechać do lidla kiedy jeszcze jest pusty jak jakaś stara baba
O to ja np ikea tylko z rana. Nienawidzę tych snujących się tam tłumów. I ci biedni zmaltretowanie faceci, pchający wózki od świeczek do poduszek. Aż mi ich zawsze szkoda 🤣🤣

reklama
Dokładnie tak, szczególnie z tymi tłumami - ostatnio już nawet kombinuje kiedy najlepiej jechać na zakupy spożywcze, byleby było jak najmniej ludzi, bo we wszystkich zatłoczonych sklepach chce mnie szlag trafić 😂 potrafię w sobotę wstać o 6 by jechać do lidla kiedy jeszcze jest pusty jak jakaś stara baba
My z mężem wcześniej jeździliśmy do nocnego tesco jak jeszcze był. Teraz do spożywczaka z doskoku a większe zakupy późnym wieczorem

Tak się zaczęło od Bolilolowej garderoby kreskówkowej :D
Ale przydałaby mi się jakieś marynarki do pracy. Takie, żeby do trampków pasowały :D
Ostatnio są na prawdę spoko marynarki (i pasujące spodnie) w Sinsayu, tak jak nigdy nic odzieżowego mi się tam nie podobało tak w tym roku zamówiłam dwa garnitury, marynarkę z lnem, bezrękawniki marynarkowe 🙈 a, i do trampek nosze najczęściej 😃

My z mężem wcześniej jeździliśmy do nocnego tesco jak jeszcze był. Teraz do spożywczaka z doskoku a większe zakupy późnym wieczorem
W temacie pandemii jak biedry były czynne 24/7 mój mąż jeździł na zakupy o 2 w nocy.
Mówił że w końcu mógł na spokojnie wszystko wybrać i nikt go nie szturchał koszykiem ;)

O to ja np ikea tylko z rana. Nienawidzę tych snujących się tam tłumów. I ci biedni zmaltretowanie faceci, pchający wózki od świeczek do poduszek. Aż mi ich zawsze szkoda 🤣🤣
My do ikei naprawdę rzadko jeździmy, tam są wiecznie takie tłumy a dodatkowo ludzie nie potrafią się poruszać po tym parkingu 😅
Właśnie nie lubię wieczorem bo wtedy wszystkiego owoce są już przebrane 😥

reklama
Do góry