Avy
Fanka BB :)
Regeneruj siły i wracaj do nasDrogie ladys Na najbliższy cykl znikam (taki mam zamiar, obym dotrwała) muszę trochę głowę wyluzować i zacząć żyć trochę inaczej o ile mi się uda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Regeneruj siły i wracaj do nasDrogie ladys Na najbliższy cykl znikam (taki mam zamiar, obym dotrwała) muszę trochę głowę wyluzować i zacząć żyć trochę inaczej o ile mi się uda.
No właśnie ja sobie aż poradzić nie mogę. Że tak powiem, była taka kiedyś rymowanka: 4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz. O północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze razU mnie libido zawsze nie ciekawe ale podobno takie uroki pcos
Odpoczywaj ile chcesz , łap oddechDrogie ladys Na najbliższy cykl znikam (taki mam zamiar, obym dotrwała) muszę trochę głowę wyluzować i zacząć żyć trochę inaczej o ile mi się uda.
Jaki fun? Co Ty w ogóle gadasz? Wino już wjechałoAle to nie obowiązek. My tak for fun liczymy I to jeszcze jak ktoś zarzuci temat
Chyba zielona herbata za bardzo wjechałaJaki fun? Co Ty w ogóle gadasz? Wino już wjechało
Mi się od wczoraj ciągle chce żrećChyba zielona herbata za bardzo wjechała
@AScarlett chyba wysyłała instrukcje jak dobrze zrobić zdjęcie testu. Polecamy na białym tle z lampą, a potem przybliżyć. Jakos tak to było
Nie wiem czy pisalam, ale jakos takooo to ja poproszę o wywolanie kolezanki, bo ja świezak jestem
Niestety ja nic nie widzę...Jedno lekko przyciemnilam, drugie rozjaśniłam...
Koniecznie do powtórzeniaJedno lekko przyciemnilam, drugie rozjaśniłam...