reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

a Ty nie jesteś w 6dpo? Dawaj zdjęcie, Komisja Kresek i Cieni oceni 😎

A kto to wie tak naprawde? Niby doktorka mowila 4 maj, ale moglo być wczesniej przeciez... ostatni cykl 26 dni. Teraz 20 dzien cyklu....
Na razie sie nie jaram, wiadomo... i tak wizyta 22.05, a ten cień cienia, bedzie wynikiem progesteronu.
I tak bez zdjęcia kciuki? 😁

Nooo, nie pokaze, bo nie uchwyce aparatem, probowalam na wszystkie katy i nawet z fleszem 🤣 wiec na razie ciii...

reklama
Boże, mam zwidy. Nie bede tu nic pokazywać... ale... 9 dni do okresu, wiem, glupia jestem. Sama radze innym czekac, ale wiecie jak to jest... kiedy nie mozesz sie doczekać dnia testowania.... zrobilam, doslownie godzine temu... i od razu, po okolo 4 minutach pokazała sienta druga kreseczka, ale cos na zasadzie cień cienia. Uwydatnia sie pod innym katem, ale ledwo uchwytna aparatem....
Czekam do rana na pierwszy szczoch. Trzymajcie kciuki. Lubie testować 🤣 i juz mnie to nie zniechęca.
Trzymajcie kciuki ✌️
Ja dzisiaj robiłam po południu, niby 6 dni do @ i nadal biel bieli .....

A kto to wie tak naprawde? Niby doktorka mowila 4 maj, ale moglo być wczesniej przeciez... ostatni cykl 26 dni. Teraz 20 dzien cyklu....
Na razie sie nie jaram, wiadomo... i tak wizyta 22.05, a ten cień cienia, bedzie wynikiem progesteronu.

Nooo, nie pokaze, bo nie uchwyce aparatem, probowalam na wszystkie katy i nawet z fleszem 🤣 wiec na razie ciii...
No to szkoda, że nie da rady uchwycić. To jak nie wiesz faktycznie kiedy była owu to nigdy nic nie wiadomo, może cionsz😉
Sikaj jutro też zaraz z raniuśka.

Gif na dziś 🤣
Romance Love GIF

reklama
Do góry