Avy
Fanka BB :)
Też tak mam od kilku dni! Pochłaniam wszystkoMi się od wczoraj ciągle chce żreć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mam od kilku dni! Pochłaniam wszystkoMi się od wczoraj ciągle chce żreć
jakośc strasznie spadla. Ale powtórzę, może uchwyce lepiejNie wiem czy pisalam, ale jakos tak
białe tło, ważne żeby ostrość złapać i z góry. Przy dobrym świetle albo przy oknie w słońcu. I nie nakładać żadnych filtrów.
Niestety ja nic nie widzę...
forum bardzo zjada jakość. Szczególnie jeżeli korzystasz z aplikacjijakośc strasznie spadla. Ale powtórzę, może uchwyce lepiej
Ja też! Dziś mąż mnie wziął do KFC. Zeżarłam zestaw 2 razy większy od jego, a mój mąż naprawdę ma duży spust. Do tego byłam po obiedzie. I dalej bym żarłaTeż tak mam od kilku dni! Pochłaniam wszystko
a ja na diecie od dzisiajJa też! Dziś mąż mnie wziął KFC. Zeżarłam zestaw 2 razy większy od jego, a mój mąż naprawdę ma duży spust. Do tego byłam po obiedzie. I dalej bym żarła
Jakiej znow diecie? Oszalałaś!a ja na diecie od dzisiaj
Z tym libido to ja nie umiałabym czegokolwiek określić, bo mi się rzadko kiedy nie chceTak mam teraz, po prostu czuje już ten dyskomfort za długo. Do tego te libido masakryczny wysokie. Raczej nic z tego
Powtórz jutro ja nic nie widzę , ale trzymam kciukiJedno lekko przyciemnilam, drugie rozjaśniłam...
nooo, trochę muszę, bo żarcie tostów z serem, pizzy i mączka w kółko trochę się na mnie odbiło więc pizza na razie tylko a'la Bolilol - dietetyczna i musiałam zjeść zdrowe śniadanieJakiej znow diecie? Oszalałaś!
Pokazać!Boże, mam zwidy. Nie bede tu nic pokazywać... ale... 9 dni do okresu, wiem, glupia jestem. Sama radze innym czekac, ale wiecie jak to jest... kiedy nie mozesz sie doczekać dnia testowania.... zrobilam, doslownie godzine temu... i od razu, po okolo 4 minutach pokazała sienta druga kreseczka, ale cos na zasadzie cień cienia. Uwydatnia sie pod innym katem, ale ledwo uchwytna aparatem....
Czekam do rana na pierwszy szczoch. Trzymajcie kciuki. Lubie testować i juz mnie to nie zniechęca.
Trzymajcie kciuki