Brownie1992
Moderator
Ja musiałam dziś skrobać szybęDzień dobry. Ale jest k*wa zimno
Dawać mnie tu dwie krechy co by rozgrzały atmosferę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja musiałam dziś skrobać szybęDzień dobry. Ale jest k*wa zimno
Dawać mnie tu dwie krechy co by rozgrzały atmosferę!
Sama prawda, jak byłam chwile na tych grupach na fb to co chwile były dramy, że laska nie zdążyła jeszcze nikomu o ciąży powiedzieć, a już jakiś dobry znajomy ją tam wypatrzył i rozpowiedział wszystkim dlatego duża część pisze teraz z anonima, ale znów rozmawiać sobie z anonimem to też średnioNo nie przypuszczałam, że tyle lat istnieje. Teraz bardziej jakieś grupki fejsbukowe chyba popularne są, ale tam każdy z imienia i nazwiska to niefajnie bo jednak się okazuje, że jacyś znajomi czytają i później wszystko wiedzą.
ja dołączyłam do grupy o niepłodności, ale te anonimy mnie zniechęciły. Wszyscy pytający walą z anonima a ja mam odpowiadać z imienia i nazwiska... No niekoniecznie mi to odpowiadaSama prawda, jak byłam chwile na tych grupach na fb to co chwile były dramy, że laska nie zdąrzyła jeszcze nikomu o ciąży powiedzieć, a już jakiś dobry znajomy ją tam wypatrzył i rozpowiedział wszystkim dlatego duża część pisze teraz z anonima, ale znów rozmawiać sobie z anonimem to też średnio
Kiedyś jeszcze wiem, że popularny był wizaz ale teraz to już niestety chyba martwe forum, dlatego trafiłam na BB
u mnie ma być dziś 18 stopniJa musiałam dziś skrobać szybę
Laski jest biel.wizyra czy cos przebija ? Bo mi oczy plataja figle
to jest czulosc 10. I napewno powtorze za dwa dni pewnie nawet jutro jeszcze.Na rozbrojonym teście coś jakby sie chciało, jakiś cień cienia... ale nie robie nadziei. Moze powtórzyć za 2 dni? I czułość 10
U mnie też. Ale jak wyszłam na zewnątrz i mi jebło zimnem w ryj to od razu się rozbudzilam. To słońce mnie zmyliłoU nas pięknie słonecznie