gimbal.girl
Fanka BB :)
W Krakowie i nad morzem zrobolismy 60 000krokow, i to z @! Jak ja dalam radę, to nie wiem...
Jutro 5dpo... juz korci testować...
Jutro 5dpo... juz korci testować...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczę to to forum tyle czasu istnieje? Nie wiedziałamEj, czy ja cos naknociłam? Nie dostaje powiadomień buuuu... wiem , ze to nie na temat, ale kuzwa, ostatni raz na BB bylam 14 lat temu, w pierwszej ciąży z synem wtedy jeszcze suwaczki sie robiło
O kurczę to to forum tyle czasu istnieje? Nie wiedziałam
14 lat temu to … sama miałam 14 latTo chyba jedyne forum, ktore jest, było i jak widze, będzie
No nie przypuszczałam, że tyle lat istnieje. Teraz bardziej jakieś grupki fejsbukowe chyba popularne są, ale tam każdy z imienia i nazwiska to niefajnie bo jednak się okazuje, że jacyś znajomi czytają i później wszystko wiedzą.To chyba jedyne forum, ktore jest, było i jak widze, będzie
No nie przypuszczałam, że tyle lat istnieje. Teraz bardziej jakieś grupki fejsbukowe chyba popularne są, ale tam każdy z imienia i nazwiska to niefajnie bo jednak się okazuje, że jacyś znajomi czytają i później wszystko wiedzą.
No to Ładnie, kozacko, bieżnie też lubię robićJa na bieżni 625 kcal i właśnie wychodze z siłki