nindziaa
Moderator
Nie jest źlehaha, ta wersja nie byla na moj brak cierpliwosci, za dlugo trzeba bylo czekac na wszystko xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jest źlehaha, ta wersja nie byla na moj brak cierpliwosci, za dlugo trzeba bylo czekac na wszystko xd
Myslicie że forma antykoncepcji ma znaczenie? Tabsy, plastry czy krążki?No więc przemyslę tą opcje. Do stracenia nie mam nic poza kolejnym cyklem
My wciagnelismy skrzydelkaMoje dzisiejsze dzieło od A do Z na poprawę humoru (nawet bułka swoja)
Myślę, że nie.Myslicie że forma antykoncepcji ma znaczenie? Tabsy, plastry czy krążki?
My wciagnelismy skrzydelka
No i namówiłaś mnie a wcześniej nawet mi nie przyszło do głowy sprawdzić czy w ogóle sąOstatnio tu pisałyście o simsach. Sciagnelam na telefon sims mobile i tak mnie to wciągnęło, że aż mi się telefon nagrzał w ch*j
To chyba nie jest rozkmina na ten wątekNo to mi jeszcze , że dziecko karmiłam piersią a tak BTW macie w planie karmienie piersią czy raczej butelka ?
Plan jest taki żeby najpierw wysiurać pozytywny testNo to mi jeszcze , że dziecko karmiłam piersią a tak BTW macie w planie karmienie piersią czy raczej butelka ?
W ogóle o tym nie myślę. Tak samo nie myślę o imionach albo płci.No to mi jeszcze , że dziecko karmiłam piersią a tak BTW macie w planie karmienie piersią czy raczej butelka ?
Och, brakowało nam CiebieHalo! Mało mnie tu ostatnio bo dużo się dzieje a czasu brak. Właśnie wstałam w Niemczech i tak sobie leżę i myśle… kur.wa jak ja dzisiaj wytrzymam na nie dość ze mszy komunijnej w kościele to jeszcze po niemiecku miłego dnia dziewczyny!