aurii_orelii
Fanka BB :)
Tylko raz? SzacunMi sie tylko śniło, że zasnęłam z termometrem między nogami i faktycznie raz zasnęłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko raz? SzacunMi sie tylko śniło, że zasnęłam z termometrem między nogami i faktycznie raz zasnęłam
Każda przez to przechodzi/ła bez względu na to ile się staramy. Często podczas starań zapominamy, że mamy inne życie i cele poza staraniami. A jednak zatracamy się w tym całą sobą.
I każde "odpuszczenie" czy to od lekarzy, starań, leków jest dobre jeśli czujemy, to nas przytłacza. Bo co nam przyjdzie ze zdrowej ciąży, dziecka jak będziemy zniszczone psychicznie.
Dużo siły kochana cokolwiek postanowisz.
Mam wrażenie jakbym czytała swój post cofając się rok czasu. Pamiętaj, W masz już jedno dziecko, które potrzebuje świadomej mamy, obecnej w jego życiu. Dzieci widza więcej niż nam się wydajeNo właśnie gdzies zakodowalam sobie , ze nie chce miec dużej różnicy wieku miedzy dziecmi (wiem, ze głupie) i chyba za mocno mi to siedzi w głowie, ze każdą porażkę przezywam coraz bardziej
I dokładnie tak jak piszesz, pomyslalam sobie ze gdybym tak miala przy pierwszym dziecku to duzo inaczej bym myslala i postępowała
A cos czuje, ze chyba wrócę do punktu wyjscia bo cos czuje , ze tak Klinika to nie jest dla mnie
Ja brałam teraz Lamette od 1 do 5 dc. Przyspieszyło mi owu o około 2 dni. Pęcherzyk pękł bez ovitrelleAle dałam ciała. Coś mi się popiep... i mój letrozol zamiast brać od 3 do 9dc jak miałam zalecone, to wzięłam od 1dc. Ciekawe jak to wpłynie na owu i jej termin?
Te miałam takie przemyśleniaZnajoma kilka dni temu powiedziała (rok mlodsza) , że tylko spirale wyciagneła i po pierwszym @ juz była w ciąży aż pomyslalam przez chwile, czy nie wziąć tabletek 1 cykl i odstawić, może wtedy organizm załapie tryb płodności. A zaraz pomyslalam sobie, że to idiotyczny pomysł
Właśnie zezarłam pizzę więc Twoje zakiepanki robią na mnieMoje dzisiejsze dzieło od A do Z na poprawę humoru (nawet bułka swoja)
Mam wrażenie jakbym czytała swój post cofając się rok czasu. Pamiętaj, W masz już jedno dziecko, które potrzebuje świadomej mamy, obecnej w jego życiu. Dzieci widza więcej niż nam się wydaje
haha, ta wersja nie byla na moj brak cierpliwosci, za dlugo trzeba bylo czekac na wszystko xdOstatnio tu pisałyście o simsach. Sciagnelam na telefon sims mobile i tak mnie to wciągnęło, że aż mi się telefon nagrzał w ch*j
Wyglądają pysznie, a mi stary właśnie hotdoga zapodał co by dupa nie zmalała przypadkiemMoje dzisiejsze dzieło od A do Z na poprawę humoru (nawet bułka swoja)