reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Każda przez to przechodzi/ła bez względu na to ile się staramy. Często podczas starań zapominamy, że mamy inne życie i cele poza staraniami. A jednak zatracamy się w tym całą sobą.
I każde "odpuszczenie" czy to od lekarzy, starań, leków jest dobre jeśli czujemy, to nas przytłacza. Bo co nam przyjdzie ze zdrowej ciąży, dziecka jak będziemy zniszczone psychicznie.

Dużo siły kochana ❤️ cokolwiek postanowisz.

Dziękuję bardzo za wsparcie 😗

No właśnie gdzies zakodowalam sobie , ze nie chce miec dużej różnicy wieku miedzy dziecmi (wiem, ze głupie) i chyba za mocno mi to siedzi w głowie, ze każdą porażkę przezywam coraz bardziej 😞
I dokładnie tak jak piszesz, pomyslalam sobie ze gdybym tak miala przy pierwszym dziecku to duzo inaczej bym myslala i postępowała
A cos czuje, ze chyba wrócę do punktu wyjscia bo cos czuje , ze tak Klinika to nie jest dla mnie 😞
Mam wrażenie jakbym czytała swój post cofając się rok czasu. Pamiętaj, W masz już jedno dziecko, które potrzebuje świadomej mamy, obecnej w jego życiu. Dzieci widza więcej niż nam się wydaje

Znajoma kilka dni temu powiedziała (rok mlodsza) , że tylko spirale wyciagneła i po pierwszym @ juz była w ciąży 😕🫤 aż pomyslalam przez chwile, czy nie wziąć tabletek 1 cykl i odstawić, może wtedy organizm załapie tryb płodności. A zaraz pomyslalam sobie, że to idiotyczny pomysł😵‍💫😵
Te miałam takie przemyślenia 🤪

Mam wrażenie jakbym czytała swój post cofając się rok czasu. Pamiętaj, W masz już jedno dziecko, które potrzebuje świadomej mamy, obecnej w jego życiu. Dzieci widza więcej niż nam się wydaje

No właśnie często o tym myślę. Na szczęście nie daje jej po sobie nic poznać i potrafię się cieszyć, ale właśnie zaczyna się myśl w mojej głowie ze kurcze najlepsze lata jej lecą a ja nam głowę gdzie indziej....to znaczy ze trzeba cos zmienić ....

reklama
Do góry