Bolilol
Fanka BB :)
a było trzonowane od ostatniego usg?Bo juz po owu, ciałko żółte już jest na lewym jajniku. Na prawym pęcherzyk 17 mm. Endo 8.2 było 7.5 - źle ją zrozumiałam ostatnio.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a było trzonowane od ostatniego usg?Bo juz po owu, ciałko żółte już jest na lewym jajniku. Na prawym pęcherzyk 17 mm. Endo 8.2 było 7.5 - źle ją zrozumiałam ostatnio.
W piątek i takie naciągane w niedziele jak mąż się średnio czuła było trzonowane od ostatniego usg?
A który masz teraz tydzień? I jak ogólnie się czujesz? Ja bol głowy ale znośny, do tego uczucie zapchanego nosa i jak oddycham to takie to powietrze jakby gorace. Sporadycznie lekki bol,ciągnięcie w dole brzuchatak, ale to było w kwietniu Wyłapałam betę 5,4 Tak wyglądał test po powrocie z bety
jakto naciagane?W piątek i takie naciągane w niedziele jak mąż się średnio czuł
Bo juz po owu, ciałko żółte już jest na lewym jajniku. Na prawym pęcherzyk 17 mm. Endo 8.2 było 7.5 - źle ją zrozumiałam ostatnio.
Jednostronny atakjakto naciagane?
Bo zaczęłam robić szczepienie od kleszczowego zapalenia mózgu. Pierwszą dawkę już zrobiłam, jutro czeka na mnie druga. Niestety nie wiedziałam, ze nie można robić tej szczepionki w trakcie starań albo w ciąży. A zrobić szczepienie muszę, bo często chodzimy na szlaki, a zarażonych kleszczy u nas jest bardzo dużo. Co do obserwowania cyklu, to właśnie to będzie mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury. Już 3 dni za mną i pierwszy dzień - 36.00, drugi - 36.12, dzisiaj 36.13. I teraz zastanawiam się, czy nie powinnam zamówić drugiego termometru, bo chyba za niska jest ta temperatura albo faktycznie ze mną jest coś nie tak.A czemu chcesz dołączyć na pauzę? Moze warto obserwować jednak ten cykl I dać sobie szansę? Smutno mi, że tyle pauzujących na moim wątku.
Tak, tutaj i ja coś widzę jakby przebijało, drąż temat jutroJuż się ogarniam z tymi zdjęciami bo zdaje sobie sprawę że nie każdy może ma ochotę to oglądać, ale tu chyba widać już lepiej
no to idealne. Już się nie mogę doczekać aż Cię wykopie na stycznioweJednostronny atak