Brownie1992
Moderator
Kurde wiecie zapomniałam zapytać o tego drugiego gnojka 17 mm czy jest szansa, że będzie druga owu. Bolilol jak Ty miałaś ze swoimi 2 ciałkami żółtymi? To musi być z jednego jajnika ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie musi. Teraz miałam dwa ciałka żółte w jednym jajniku, ale poprzednio dwa w jednym i trzeci był w drugim. Na moje trzonuj dalej laska. Idziesz jeszcze na usg?Kurde wiecie zapomniałam zapytać o tego drugiego gnojka 17 mm czy jest szansa, że będzie druga owu. Bolilol jak Ty miałaś ze swoimi 2 ciałkami żółtymi? To musi być z jednego jajnika ?
Szewc bez butów chodzi...Halo, przepraszam, ale czy zapisywałaś się na testowanie w tym miesiącu, bo chyba Cię nie widzę na liście?
Mam wizytę w czwartek niby na samo usg. A potem we wtorek już u mojej lekarki mam przyjść z wydrukami i ona sobie obejrzynie musi. Teraz miałam dwa ciałka żółte w jednym jajniku, ale poprzednio dwa w jednym i trzeci był w drugim. Na moje trzonuj dalej laska. Idziesz jeszcze na usg?
a no to gitarka. Nie wiem jakie są szanse na to, że on pęknie, u mnie jest podejrzenie, że teraz był odstęp dwudniowy - ale to tylko takie wróżenie trochę jednak. Więc na trzona i zobaczymy w czwartek co się wydarzyMam wizytę w czwartek niby na samo usg. A potem we wtorek już u mojej lekarki mam przyjść z wydrukami i ona sobie obejrzy
ja tez widze cien cienia. Wazne ze jestja tam widzę, chociaż mogłabyś ostrzejsze zdjęcie dać, to na bank by było widac.
Chciałam w tym miejscu zaznaczyć, i wiem ze nie mówię tylko za siebie: LUBIMy paczeć na cienie cieni, to wręcz jest hobby albo sport narodowyJuż się ogarniam z tymi zdjęciami bo zdaje sobie sprawę że nie każdy może ma ochotę to oglądać, ale tu chyba widać już lepiej
myślę, że bez sensuDziewczyny jak myslicie. Skoro owulacje naprawdopodobniej mialam 28/29.04 to ma jakis sens isc teraz w piatek 5.05 isc na bhcg ? Bo na test wiadomo ze za wczesnie.
kiedy najwczesniej isc na bete ? W dniu spodziewanej miesiaczki ?myślę, że bez sensu