pluto_nova
Moderator
Nie wolno mi się tu wypowiadać… Naura!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty nie bądź taka hop do przodu, bo już Ci pozwoliłam za mnie pićalbo alkoholu
Halo halo to Brownie prosto z deszczowego Krakowa. Dojechalam, zaparkowałam. Jestem juz miszczem parkowania na parkingach podziemnych. Melduję, że czekam pod gabinetem, zaraz rozpoczynamy live prosto z gaci@Brownie1992 rozważ to
Jesteś jako koronowana zarażająca ciążem. Przeczytaj pierwszy post zanim coś napiszeszNie wolno mi się tu wypowiadać… Naura!
odświeżam w oczekiwaniu na transmisjęHalo halo to Brownie prosto z deszczowego Krakowa. Dojechalam, zaparkowałam. Jestem juz miszczem parkowania na parkingach podziemnych. Melduję, że czekam pod gabinetem, zaraz rozpoczynamy live prosto z gaci
Aż jajnik się obsrał i zaczął nawalaćodświeżam w oczekiwaniu na transmisję
czuje presję. Bardzo dobrze, niech się sukinkot boi!Aż jajnik się obsrał i zaczął nawalać
Ja będę jakieś 14000km od mężaa pauzujące się zabezpieczają, nie uprawiają seksu czy co?
Rozumiem cykle po poronieniach ale coś dużo tych pauzujacych
Bo juz po owu, ciałko żółte już jest na lewym jajniku. Na prawym pęcherzyk 17 mm. Endo 8.2 było 7.5 - źle ją zrozumiałam ostatnio.czuje presję. Bardzo dobrze, niech się sukinkot boi!
przyznajcie się, która gnije w robocie jak ja?