reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Zobacz załącznik 1532092

Hej dziewczyny! Przychodzę do was po poradę. Zrobiłam test który wydawał się negatywny, chociaż potrzebował dużo czasu żeby się wybarwic. Zostawiłam go i po 40min sobie o nim przypomniałam. No i o to co zastałam, czy ta kreska mi się wydaje? Jutro powtarzam ale nie wiem co myśleć..
Przeczytaj proszę mój pierwszy post 😊

A że jeszcze tak zapytam - ile gdzieś wydajecie miesięcznie na suple? Nie wiem czy któraś z was to w ogóle liczy? 😅 Oczywiście mowa o suplach dla was + faceta.
Ja w sumie za dużo nie kupuje. Wspomniana Pueria, Miovelia Mac i jakieś pojedyncze witaminy. Do tego Glucophage ale to raczej nie podciągam pod suple. Będzie ze 150 zl...

A jeszcze mam takie pytanie - czy Miovelia Nac może skrócić cykl? Tj. przyspieszyć owulacje. Ewentualnie jeszcze pytanie trochę z doopy - czy mogą po tym wystąpić podwójne owulacje?
Generalnie zaczęłam właśnie czytać o NAC i nie wiem czy spróbować. 🤔
U siebie nie zauważyłam przyspieszenia ani skróconego cyklu. Owu mam dalej w 22-22dc i caly cykl 36 dni.

A jeszcze mam takie pytanie - czy Miovelia Nac może skrócić cykl? Tj. przyspieszyć owulacje. Ewentualnie jeszcze pytanie trochę z doopy - czy mogą po tym wystąpić podwójne owulacje?
Generalnie zaczęłam właśnie czytać o NAC i nie wiem czy spróbować. 🤔
Mi sam NAC opóźnił owulacje o minimum 3 dni. Natomiast był to mój jednocyklowy eksperyment 😊

reklama
Do góry