Brownie1992
Moderator
To prawda dobre określenie taki pik znienackaPrzy wyższych wartościach już dużo lepiej to wygląda z Horienami. Taki pik znienacka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda dobre określenie taki pik znienackaPrzy wyższych wartościach już dużo lepiej to wygląda z Horienami. Taki pik znienacka
Przeczytaj proszę mój pierwszy postZobacz załącznik 1532092
Hej dziewczyny! Przychodzę do was po poradę. Zrobiłam test który wydawał się negatywny, chociaż potrzebował dużo czasu żeby się wybarwic. Zostawiłam go i po 40min sobie o nim przypomniałam. No i o to co zastałam, czy ta kreska mi się wydaje? Jutro powtarzam ale nie wiem co myśleć..
dziewczyny… dupa! Progesteron nie 17 tylko 7,79! Gdzieś mi się 1 wcisnęło… powiem Wam ze jestem przerażona… ze znowu CP. Obym wyłapała biochema… w czwartek jadę powtórzyć proga i betę ale do tego czasu chyba umrę
Ja w sumie za dużo nie kupuje. Wspomniana Pueria, Miovelia Mac i jakieś pojedyncze witaminy. Do tego Glucophage ale to raczej nie podciągam pod suple. Będzie ze 150 zl...A że jeszcze tak zapytam - ile gdzieś wydajecie miesięcznie na suple? Nie wiem czy któraś z was to w ogóle liczy? Oczywiście mowa o suplach dla was + faceta.
nooooA No to robi różnicę..
U siebie nie zauważyłam przyspieszenia ani skróconego cyklu. Owu mam dalej w 22-22dc i caly cykl 36 dni.A jeszcze mam takie pytanie - czy Miovelia Nac może skrócić cykl? Tj. przyspieszyć owulacje. Ewentualnie jeszcze pytanie trochę z doopy - czy mogą po tym wystąpić podwójne owulacje?
Generalnie zaczęłam właśnie czytać o NAC i nie wiem czy spróbować.
Gratulacje!Dziewczyny! Zdałam!!!!!!
Mi sam NAC opóźnił owulacje o minimum 3 dni. Natomiast był to mój jednocyklowy eksperymentA jeszcze mam takie pytanie - czy Miovelia Nac może skrócić cykl? Tj. przyspieszyć owulacje. Ewentualnie jeszcze pytanie trochę z doopy - czy mogą po tym wystąpić podwójne owulacje?
Generalnie zaczęłam właśnie czytać o NAC i nie wiem czy spróbować.
To mnie skutecznie zniechęcaMi sam NAC opóźnił owulacje o minimum 3 dni. Natomiast był to mój jednocyklowy eksperyment
Z tym, że to był NAC, nie Miovella NacTo mnie skutecznie zniechęca