nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Ładny prog! Zrób przyrost dla jasności w czwartek. Jak Wy te małe bety wyłapujecie to ja nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem 13-14Prog bardzo ładny, przypomnij ile dpo?
Może przecinek postawili w złym miejscu?Hahaha mam betę xD 3,33 xD 25go 0.200… proga jeszcze nie mam i w sumie to nic z tego nie rozumiem xD rośnie? Nie rośnie ? Powtarzać za dwa dni ? Test szybszy od laboratorium ?
nie wiem 13-14
Przeczytaj 1 post w tym wątku.Zobacz załącznik 1532092
Hej dziewczyny! Przychodzę do was po poradę. Zrobiłam test który wydawał się negatywny, chociaż potrzebował dużo czasu żeby się wybarwic. Zostawiłam go i po 40min sobie o nim przypomniałam. No i o to co zastałam, czy ta kreska mi się wydaje? Jutro powtarzam ale nie wiem co myśleć..
Czemu?No coś za wysoki ten progesteron jak na 13/14 dpo…
Tak z ciekawości dlaczego za wysoki? Teoretycznie jest raczej w laboratoryjnej normie.No coś za wysoki ten progesteron jak na 13/14 dpo…
teraz kończyłam maskotke, ale średnio wyszła trudno, robiona z miłością a najbardziej lubię robić chustya co robisz? Ja na szydełku to głównie maskotki, a na drutach ciuchy