reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dziękuję Wam za wszystkie gratulacje, reakcje, tak duży odzew 🥹 Bardzo to miłe, czuję jakby grono przyjaciółek mi kibicowało i cieszyło się razem ze mną mimo, że się nie znamy. Oczywiście, że grzeję Wam wszystkim miejsca na lutowych mamusiach, wierzę w moc czerwca, to będzie mocny miesiąc mówię Wam 😎❤️

Mega się cieszę razem z Tobą ❤️

reklama
acc (czyli z tego co rozumiem nac w innej formie) było podejrzewane o odpowiedzialność za mają potrójna owulacje w 10dc - więc chyba może. U mnie akurat prawdopodobnie to nie było to jednak, a jakieś skłonności ku mnogim owulacjom, ale sam fakt, że mądre głowy upatrywały w nim winę może świadczyć o tym, że tak się może zdarzyć
Dziękuje, robię właśnie szybki rozrachunek plusów i minusów, bo raczej mnogich owulacji bym nie chciała, już wystarczy mi, że ostatnio moja 1 komórka podzieliła się na 3 🤡

reklama
Dziewczyny! Zdałam!!!!!!
Happy New Year GIF

Do góry