U
użytkownik 213578
Gość
Dziewczyny, które stosują Ovitrelle też się tak beznadziejnie po nim czujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie czułam, nawet po podwójnej dawce. Ale ja z reguły na nic nie reagujęDziewczyny, które stosują Ovitrelle też się tak beznadziejnie po nim czujecie?
Mnie jedynie duphaston czołga, ale bardziej psychicznie niż fizycznieDziewczyny, które stosują Ovitrelle też się tak beznadziejnie po nim czujecie?
mam to samoMnie jedynie duphaston czołga, ale bardziej psychicznie niż fizycznie
łooo to zazdro.Ja nic nie czułam, nawet po podwójnej dawce. Ale ja z reguły na nic nie reaguję
a to mnie też, ale o dziwo ovitrelle też daje skutki uboczneMnie jedynie duphaston czołga, ale bardziej psychicznie niż fizycznie
A ja zarówno po ovitrelle jak i po duphastonie czuję się dobrze. Chyba już w życiu tyle hormonów się nałykałam, że organizm się przyzwyczaiła to mnie też, ale o dziwo ovitrelle też daje skutki uboczne
z tego co wiem jest możliwe ale np u mnie nie poskutkowało, ale ja mam PCOSA jeszcze mam takie pytanie - czy Miovelia Nac może skrócić cykl? Tj. przyspieszyć owulacje. Ewentualnie jeszcze pytanie trochę z doopy - czy mogą po tym wystąpić podwójne owulacje?
Generalnie zaczęłam właśnie czytać o NAC i nie wiem czy spróbować.
Ja biorę Miovelię NAC ale razem z Lamettą, więc trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytanie.A jeszcze mam takie pytanie - czy Miovelia Nac może skrócić cykl? Tj. przyspieszyć owulacje. Ewentualnie jeszcze pytanie trochę z doopy - czy mogą po tym wystąpić podwójne owulacje?
Generalnie zaczęłam właśnie czytać o NAC i nie wiem czy spróbować.