królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo!! Ale zdolniacha!! Gratulacje!Dziewczyny! Zdałam!!!!!!
ale ze jak jutro?Nie ma czasu na świętowanie Jutro ustny
Normalnie Na pierwszy ogieńale ze jak jutro?
Wyniki będziesz miała od razu?Normalnie Na pierwszy ogień
A ja nie mam i też nie poskutkowało, mimo że brałam jeszcze letrozol 2x1z tego co wiem jest możliwe ale np u mnie nie poskutkowało, ale ja mam PCOS
w sumie i tak wszystko umiesz kurde, a ja akurat mam cały dzień spotkanie i nie będę mogła sprawdzać forum! Proszę o dyskretnego smsa z info jak poszło, smsa pod stołem odczytamNormalnie Na pierwszy ogień
Dziękuję Tak, wyniki od razu (tzn. wychodzisz, komisja zalicza punkty, które przyznali za odpowiedź na każde z pytań i jak wracasz to od razu jest info).Wyniki będziesz miała od razu?
To znowu wysyłam moc
Ok Do 13 powinno być po wszystkim.w sumie i tak wszystko umiesz kurde, a ja akurat mam cały dzień spotkanie i nie będę mogła sprawdzać forum! Proszę o dyskretnego smsa z info jak poszło, smsa pod stołem odczytam
Nikt nie podejrzewał, że będzie inaczejDziewczyny! Zdałam!!!!!!