koko.sanka
Fanka BB :)
Około 27-28.Teraz masz 7 dc a średnio iludniowe cykle masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Około 27-28.Teraz masz 7 dc a średnio iludniowe cykle masz?
No ja raczej też nie byłabym w stanie, z emocji i radości. A niektóre kobiety popalają nawet całą ciążę i usprawiedliwiają się tym, że nagłe rzucenie całkowicie będzie jeszcze większym obciążeniem dla organizmu niż parę papierosów dziennieDla mnie jest różnica pomiędzy popalaniem kilku buchów w miesiącu, a paleniem widząc pozytywny test ciążowy, których zrobiłaś nie jeden tylko naście albo dziesiąt.
Wiem jak ciężko jest rzucić palenie. W najgorszym czasie paliłam 2 paczki dziennie. Ale pozytywny test ciążowy DLA MNIE po takim czasie starań na pewno nie byłby daniem sobie jeszcze jednego dnia luzu żebym mogła sobie popalić. Bo se poczekam na betę. No, ale może ja już mam zryty łeb.
Ten maj jednak nie taki zły …
Może jeszcze bujnie ten pęcherzyk, może owulka się spóźni. Nie zaszkodzi robić owulaków.Około 27-28.
Gratulacje!Ten maj jednak nie taki zły …
Każdy ma swój rozum i robi to co uważa za słuszne...No ja raczej też nie byłabym w stanie, z emocji i radości. A niektóre kobiety popalają nawet całą ciążę i usprawiedliwiają się tym, że nagłe rzucenie całkowicie będzie jeszcze większym obciążeniem dla organizmu niż parę papierosów dziennie
Niestety , niektore kobiety palą cała ciążę, znam przypadki w otoczeniu to jest przykre...nie myślą o zdrowiu swoich nienarodzonych jeszcze dzieci, w takim wypadku uważam , że to akt całkowitego braku rozumuKażdy ma swój rozum i robi to co uważa za słuszne...
Niektóre palą całą ciążę, a ja w życiu żadnej fajki nie zapaliłam i nie mogę zajść. Sorry, musiałamNiestety , niektore kobiety palą cała ciążę, znam przypadki w otoczeniu to jest przykre...nie myślą o zdrowiu swoich nienarodzonych jeszcze dzieci, w takim wypadku uważam , że to akt całkowitego braku rozumu
przybij piątkę. Nigdy nie miałam papierosa w ustachNiektóre palą całą ciążę, a ja w życiu żadnej fajki nie zapaliłam i nie mogę zajść. Sorry, musiałam
przybij piątkę. Nigdy nie miałam papierosa w ustach