reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja mam podobnie.. Albo wale po naście testów dziennie od 1 dpo. Albo jestem obrażona na cały świat i zrobię kilka 11-12 dpo i mam wszystko w dupie. 🥲
Mam podobnie i ogolnie poza pół dniem zdołowania 14 dni po, moje zachowanie mnie po prostu śmieszy i mowię do siebie "jesssu zachowujesz się jak idiotka"... ale ja do siebie tak mogę.

reklama
10, drugi mocz, po 2h bez sikania 🤷‍♀️ @ powinna być za 4-5 dni
Ja widzę, jesli to nie początek ciąży rzędu beta 5+ to jajuż nie wiem, idz na betę✊✊️albo szczaj wieczorem. Przypominam ja miałam ledwo widoczny rano, na zdjęciu mało ktora widziala, wieczorem widziały już wszystkie, na drugi dzień rano beta 5,49...

Ja widzę, jesli to nie początek ciąży rzędu beta 5+ to jajuż nie wiem, idz na betę✊✊️albo szczaj wieczorem. Przypominam ja miałam ledwo widoczny rano, na zdjęciu mało ktora widziala, wieczorem widziały już wszystkie, na drugi dzień rano beta 5,49...
ja widzę normalnie a jak na tym zjebanym iPhone zrobię foto to on z automatu jakby rozjaśnia te zdjęcie i ja nie wiem jak to usunąć xd

kurde, mi się wydaje, że to przebijchujek. Skoro wczoraj wieczorem coś widziałaś na 25, to dzisiaj na 10 powinno być już coś co bardziej przypomina prawilny cień 🥺 tym bardziej, że już takie miewalas i beta była negatywna
Ale tam na 25 trzeba bylo wytężać wzrok, a tu widać na 1 rzut oka - trzeba bete robić i sikać wieczorem na 10 test.

Ale za to byłam na jarmarku kupiłam se kwiatki o! Zaraz je powieszę i idę myć okna 😬

Załączniki

• D28A6D7D-1682-48AD-8053-AF48B6030E5F.jpeg
    D28A6D7D-1682-48AD-8053-AF48B6030E5F.jpeg
    13,5 KB · Wyświetleń: 90
ja widzę normalnie a jak na tym zjebanym iPhone zrobię foto to on z automatu jakby rozjaśnia te zdjęcie i ja nie wiem jak to usunąć xd
najważniejsze, że ty widzisz różowe cienie. Wiadomo, że każda z nas ma inny telefon i inaczej odbiera zdjęcie. To jak jest cień to sikaj wieczorem, na pewno będzie mocniejszy bo beta na początku mocno zapitala ☺️

reklama
Do góry