Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o hoho, ktoś tu się chwaliJa na swoim nowym tel tez u ciebie widzę delikatny róż
jaka urocza psinaCześć dziewczyny! Daje wam przedpołudniową łapkę
BIEGNIJ PO NASTĘPNY!!!Dziewczyny, coś mnie tknęło żeby kupić test i zrobić jeszcze raz.
Wcześniej robiłam test Baby Boom, on ma czułość 25.
Poszłam po Pinka do ross z myślą „po jakiego grzyba”. Zrobiłam i jestem zszokowana i przerażona bo pierwszy raz w życiu mi się pokazała taka krecha
Jak jestem we wszystkim mądrala tak teraz nie wiem co mam robić, sparaliżowało mnie. Isć po inny test?
i na betę też biegnij!!Dziewczyny, coś mnie tknęło żeby kupić test i zrobić jeszcze raz.
Poszłam po Pinka do ross z myślą „po jakiego grzyba”. Zrobiłam i jestem zszokowana i przerażona bo pierwszy raz w życiu mi się pokazała taka krecha
Jak jestem we wszystkim mądrala tak teraz nie wiem co mam robić, sparaliżowało mnie. Isć po inny test?
leć po kolejny, krecha widoczna gołym okiem ale po testach @AScarlett i fałszywym pinku trzeba testować innymDziewczyny, coś mnie tknęło żeby kupić test i zrobić jeszcze raz.
Beta beta betaDziewczyny, coś mnie tknęło żeby kupić test i zrobić jeszcze raz.