reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja wam powiem, że jak kilka dni temu miałam fatalny humor, tak wraz z @ nadeszły nowe nadzieje i nagle mogę góry przenosić 🙈 I tak jest zawsze, do owulacji jestem pełna nadziei, a później do @ coraz gorzej. Mniej więcej 9/10 dno zaliczam dno emocjonalne, później następuje ta faza "akceptacji", że znowu nic, po czym znowu hurr durr to będzie mój cykl 😂
o, to ja mam podobnie.
1-2dc takie otępienie, lizanie ran, dochodzenie do siebie
3-6dc ulubiony czas w cyklu, spokoj
7dc seks :D i rozpoczęcie sikania na owulaki
Optymizm do owu
1-3 dpo sprawdzanie temp i potwierdzanie kiedy była owu
4-7dpo oczekiwanie na testowanie
8-9dpo radosne sikanie
10dpo już pierwszy stres
11 dpo większy stres, mocno widoczne napiecie
12dpo napięcie sięga zenitu
13dpo dramat trwający już do @

A ja widzę wybarwiona na delikatny róż 🤷‍♀️ inaczej na żywo, inaczej aparat inaczej jak dodam tutaj 🤷‍♀️ czekam na @
to jak różowy cień to dlaczego czekasz na okres? Skoro od wczoraj są cienie i widzisz je gołym okiem i są różowe ja bym zrobiła betę. Bo nawet jak wyjdzie mała a okres przyjdzie to biochem jest już czymś do diagnozy

to jak różowy cień to dlaczego czekasz na okres? Skoro od wczoraj są cienie i widzisz je gołym okiem i są różowe ja bym zrobiła betę. Bo nawet jak wyjdzie mała a okres przyjdzie to biochem jest już czymś do diagnozy
bo już sama nie wiem co myśleć xD czekam na okres w sensie do kolejnego testu dzień po terminie miesiączki :)

o, to ja mam podobnie.
1-2dc takie otępienie, lizanie ran, dochodzenie do siebie
3-6dc ulubiony czas w cyklu, spokoj
7dc seks :D i rozpoczęcie sikania na owulaki
Optymizm do owu
1-3 dpo sprawdzanie temp i potwierdzanie kiedy była owu
4-7dpo oczekiwanie na testowanie
8-9dpo radosne sikanie
10dpo już pierwszy stres
11 dpo większy stres, mocno widoczne napiecie
12dpo napięcie sięga zenitu
13dpo dramat trwający już do @
Ja zazdroszczę osobą, które mają krótkie cykle, tzn. nie żebym ja miała jakieś wybitnie długie bo 33-35 dni, więc obiektywnie patrząc - co to jest? Ale z drugiej strony to oczekiwanie na owulke strasznie mi się dłuży, a że profilaktycznie trzeba się seksić już najlepiej od 10dc, to do owulki mamy dość siebie nawzajem 😂

reklama
Do góry