Tralalala25
Fanka BB :)
mi się przebija tutaj coś, a z pierwszego moczu też coś robiłaś?10, drugi mocz, po 2h bez sikania @ powinna być za 4-5 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi się przebija tutaj coś, a z pierwszego moczu też coś robiłaś?10, drugi mocz, po 2h bez sikania @ powinna być za 4-5 dni
o, to ja mam podobnie.Ja wam powiem, że jak kilka dni temu miałam fatalny humor, tak wraz z @ nadeszły nowe nadzieje i nagle mogę góry przenosić I tak jest zawsze, do owulacji jestem pełna nadziei, a później do @ coraz gorzej. Mniej więcej 9/10 dno zaliczam dno emocjonalne, później następuje ta faza "akceptacji", że znowu nic, po czym znowu hurr durr to będzie mój cykl
No ja widzę i to w sumie tak od razu widzę, ale nie wiem co to za test i czy to nie choojocień... ile dpo?10, drugi mocz, po 2h bez sikania @ powinna być za 4-5 dni
to jak różowy cień to dlaczego czekasz na okres? Skoro od wczoraj są cienie i widzisz je gołym okiem i są różowe ja bym zrobiła betę. Bo nawet jak wyjdzie mała a okres przyjdzie to biochem jest już czymś do diagnozyA ja widzę wybarwiona na delikatny róż inaczej na żywo, inaczej aparat inaczej jak dodam tutaj czekam na @
tak, ale 25 i jeszcze słabiej przebijałomi się przebija tutaj coś, a z pierwszego moczu też coś robiłaś?
bo już sama nie wiem co myśleć xD czekam na okres w sensie do kolejnego testu dzień po terminie miesiączkito jak różowy cień to dlaczego czekasz na okres? Skoro od wczoraj są cienie i widzisz je gołym okiem i są różowe ja bym zrobiła betę. Bo nawet jak wyjdzie mała a okres przyjdzie to biochem jest już czymś do diagnozy
jutro po pracy rano pojadę na betęto jak różowy cień to dlaczego czekasz na okres? Skoro od wczoraj są cienie i widzisz je gołym okiem i są różowe ja bym zrobiła betę. Bo nawet jak wyjdzie mała a okres przyjdzie to biochem jest już czymś do diagnozy
Ja zazdroszczę osobą, które mają krótkie cykle, tzn. nie żebym ja miała jakieś wybitnie długie bo 33-35 dni, więc obiektywnie patrząc - co to jest? Ale z drugiej strony to oczekiwanie na owulke strasznie mi się dłuży, a że profilaktycznie trzeba się seksić już najlepiej od 10dc, to do owulki mamy dość siebie nawzajemo, to ja mam podobnie.
1-2dc takie otępienie, lizanie ran, dochodzenie do siebie
3-6dc ulubiony czas w cyklu, spokoj
7dc seks i rozpoczęcie sikania na owulaki
Optymizm do owu
1-3 dpo sprawdzanie temp i potwierdzanie kiedy była owu
4-7dpo oczekiwanie na testowanie
8-9dpo radosne sikanie
10dpo już pierwszy stres
11 dpo większy stres, mocno widoczne napiecie
12dpo napięcie sięga zenitu
13dpo dramat trwający już do @
kurde, mi się wydaje, że to przebijchujek. Skoro wczoraj wieczorem coś widziałaś na 25, to dzisiaj na 10 powinno być już coś co bardziej przypomina prawilny cień tym bardziej, że już takie miewalas i beta była negatywna10, drugi mocz, po 2h bez sikania @ powinna być za 4-5 dni
oktak, ale 25 i jeszcze słabiej przebijało