reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
zobaczymy co przyniesie nowy dzień xd jutro już sobie kupię w innej aptece 10tke jak będzie trzeba
Ja to jak zobaczyłam raz , że kupiłam test czułości 25 to tak się wpieniłam , że masakra, leży do dziś w szufladzie, ciekawe czy się nie przeterminuje, leży już długo długo 😀jak na 10 wyjdzie kreska to go zużyje 😅

A jak Wasz nastrój przed poniedziałkiem? 🫣 mi tak szybko zleciał ten weeekend, marzy mi się jakoś urlop 🙂

reklama
ja właśnie wstałam na siku haha. No ja gołym okiem widze bez przypatrywania się 🤷‍♀️ przypominam, ze czułość 25. Później jak wstanę to się może przejadę po 10, a jak nie to poczekam do jutra

Załączniki

• IMG_3577.jpeg
    IMG_3577.jpeg
    309,7 KB · Wyświetleń: 155
  • IMG_3564.jpeg
    IMG_3564.jpeg
    165,9 KB · Wyświetleń: 162
Do góry