E
eag
Gość
zobaczymy co przyniesie nowy dzień xd jutro już sobie kupię w innej aptece 10tke jak będzie trzebaTrzonowa sytuacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zobaczymy co przyniesie nowy dzień xd jutro już sobie kupię w innej aptece 10tke jak będzie trzebaTrzonowa sytuacja
Ja to jak zobaczyłam raz , że kupiłam test czułości 25 to tak się wpieniłam , że masakra, leży do dziś w szufladzie, ciekawe czy się nie przeterminuje, leży już długo długo jak na 10 wyjdzie kreska to go zużyjezobaczymy co przyniesie nowy dzień xd jutro już sobie kupię w innej aptece 10tke jak będzie trzeba
Wlasnie wróciłam do domu z Bieszczad - takiej dzikiej, mało uczęszczanej części. Miał był miły spacerek, lazilismy 10h Także padam na twarz, a jak pomyślę że jutro praca toA jak Wasz nastrój przed poniedziałkiem? mi tak szybko zleciał ten weeekend, marzy mi się jakoś urlop
Widać cień jutro rano czekamy na testbaby boom
No są takie … w gorącej wodzie kąpaneCo masz do Baranów hee
jako baran przyznaje, że ciężko się z Toba nie zgodzićNo są takie … w gorącej wodzie kąpane
To prawda Ale cenią też sobie lojalność wobec rodziny, najblizszych oraz przyjaciół i to bardzo - przynajmniej ja mam taką cechę - w ogień nawet.No są takie … w gorącej wodzie kąpane