reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

ja właśnie wstałam na siku haha. No ja gołym okiem widze bez przypatrywania się 🤷‍♀️ przypominam, ze czułość 25. Później jak wstanę to się może przejadę po 10, a jak nie to poczekam do jutra
Jakość zdjecia do doopy...😅🤣
czekam na 10 test, nie masz wyjścia, sikasz na 10 dziś, jesli na tym cos miga, to na 10, ktory wykrywa hcg od 5 musi być wyraźniej. Ja czekam na kolejny test.
Też widzę cień, więc 10 będzie idealna.

reklama
Dzień dobry dziewczęta w poniedziałek 😊
Zrobił mi się tak wielki pryszcz na szyi, że to jest masakra. Do tego nie da się go wycisnąć i strasznie boli 😰
Współczuję. Mi się zawsze robią takie przed okresem... Odstają i są w **** widoczne, nie da się ich wycisnąć i zostawiają takie jakby blizny po sobie. 🤬 spróbuj go sobie po pracy upaćkać papką z aspiryny, bo fajnie zmniejsza stan zapalny.

Wy zwracacie uwagę na znaki zodiaku? Ja to nawet nie wiem kiedy jaki jest i jakie teoretycznie ma cechy. 🫣
Niespecjalnie 😊 Jest mi to totalnie obojętne jaki znak będzie miało moje dziecko byleby się go w końcu dorobić. 😊
Ale rzeczywiście niektóre cechy charakterystyczne dla danego znaku się sprawdzają.

reklama
Współczuję. Mi się zawsze robią takie przed okresem... Odstają i są w **** widoczne, nie da się ich wycisnąć i zostawiają takie jakby blizny po sobie. 🤬 spróbuj go sobie po pracy upaćkać papką z aspiryny, bo fajnie zmniejsza stan zapalny.
Jestem dziś na home office więc posmarowałam maścią ichtiolową, pomaga właśnie na takie podskórne dziady żeby je wycisnac

Do góry