reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
jak wpadniesz, to przestanę krzyczeć na ludzi za rady o odpuszczeniu 😅
Jest to mało prawodopobne, ale skoro już trochę mi przeszła nienawiść na to wszystko, to osikam sobie coś :D
Nawet owulaka sikałam wczoraj i dziś, to wczoraj kreska taka se, dziś lzejsza, więc pewnie jak pozytyw był to ze 2 dni temu. Czyli serio jest duże prawdopodobieństwo, ze trafiliśmy w owulację... a ja chce do Egiptu jechać :D
No tak, 3 lata trafiania w owulkę i nic sie nie udało, także można się spodziewać, że driny w brzuszku będą obficie 🥰

Jest to mało prawodopobne, ale skoro już trochę mi przeszła nienawiść na to wszystko, to osikam sobie coś :D
Nawet owulaka sikałam wczoraj i dziś, to wczoraj kreska taka se, dziś lzejsza, więc pewnie jak pozytyw był to ze 2 dni temu. Czyli serio jest duże prawdopodobieństwo, ze trafiliśmy w owulację... a ja chce do Egiptu jechać :D
No tak, 3 lata trafiania w owulkę i nic sie nie udało, także można się spodziewać, że driny w brzuszku będą obficie 🥰
Chcesz jechać do Egiptu a tu cionsz. To dopiero liść od losu 😅

kurczę też mi się marzy wyłożenie na leżaczku z drinem w ręce!

reklama
Do góry