Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo włosy wypadają z jakiegoś powodu. Żelazo, tarczyca itp. I ścięcie nic nie da trzeba je wzmocnić od środka.@Bolilol a jak Twoje włoski się mają? Bo ja tak słuchałam ostatnio ekspertów od włosów i się okazuje, że.. nie ma szamponów na wypadanie włosów, to tak nie działa. Podcięcie włosów pomaga żeby się nie plątały i przez to nie wypadały a od środka.. to herbatki z pokrzywy a najlepiej sok z pokrzywy 2-3 razy dziennie po kieliszeczku żeby podnieść ferrytynę i dietka bogata w zielone.. szpinaki etc. Ogólnie to co na żelazo zalecane.
Ja mam niedoczynność tarczycy i nawracającą anemię a włosy gęste do pasa, nie mam z nimi problemu więc to też nie reguła w sumieBo włosy wypadają z jakiegoś powodu. Żelazo, tarczyca itp. I ścięcie nic nie da trzeba je wzmocnić od środka.
Ja jak chodzę do fryzjerki to pierwszy raz jak do niej poszłam to pytała czy nie mam problemów z tarczycą powiedziałam, że mam a ona, że widzi to po dotyku (o wypadaniu nie wspomnę )
ja wiem, że nie reguła ale jak włosy są w słabej kondycji, wypadają to porostu zazwczyaj jest jakiś powód od środkaJa mam niedoczynność tarczycy i nawracającą anemię a włosy gęste do pasa, nie mam z nimi problemu więc to też nie reguła w sumie
mam wrażenie, że jakiś choojek się czai na drugim zdjęciuPani Agnieszko proszę za 3 dni najwcześniej zrobić test. Co robi Agnieszka? Robi test o czułości 25, po dwóch godzinach od sikania o 20:30 dnia następnego jutro powtórka! Tez 25. To takie na których przenigdy nie miałam żadnego cienia
trzeba rozluźnić oczy jak przy złudzeniach optycznych xDdla mnie biało niestety. Serio, czasem nie wiem jak Wy to wypatrujecie
a to ja jednak chyba wolę poczekać na normalną kreskę, którą widać bez akrobacjitrzeba rozluźnić oczy jak przy złudzeniach optycznych xD
i to jest zdrowe podejściea to ja jednak chyba wolę poczekać na normalną kreskę, którą widać bez akrobacji