reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
@Bolilol a jak Twoje włoski się mają? Bo ja tak słuchałam ostatnio ekspertów od włosów i się okazuje, że.. nie ma szamponów na wypadanie włosów, to tak nie działa. 😅🙈 Podcięcie włosów pomaga żeby się nie plątały i przez to nie wypadały a od środka.. to herbatki z pokrzywy a najlepiej sok z pokrzywy 2-3 razy dziennie po kieliszeczku 😁 żeby podnieść ferrytynę i dietka bogata w zielone.. szpinaki etc. Ogólnie to co na żelazo zalecane.

@Bolilol a jak Twoje włoski się mają? Bo ja tak słuchałam ostatnio ekspertów od włosów i się okazuje, że.. nie ma szamponów na wypadanie włosów, to tak nie działa. 😅🙈 Podcięcie włosów pomaga żeby się nie plątały i przez to nie wypadały a od środka.. to herbatki z pokrzywy a najlepiej sok z pokrzywy 2-3 razy dziennie po kieliszeczku 😁 żeby podnieść ferrytynę i dietka bogata w zielone.. szpinaki etc. Ogólnie to co na żelazo zalecane.
Bo włosy wypadają z jakiegoś powodu. Żelazo, tarczyca itp. I ścięcie nic nie da trzeba je wzmocnić od środka.
Ja jak chodzę do fryzjerki to pierwszy raz jak do niej poszłam to pytała czy nie mam problemów z tarczycą 🤣 powiedziałam, że mam a ona, że widzi to po dotyku (o wypadaniu nie wspomnę 😜)

Bo włosy wypadają z jakiegoś powodu. Żelazo, tarczyca itp. I ścięcie nic nie da trzeba je wzmocnić od środka.
Ja jak chodzę do fryzjerki to pierwszy raz jak do niej poszłam to pytała czy nie mam problemów z tarczycą 🤣 powiedziałam, że mam a ona, że widzi to po dotyku (o wypadaniu nie wspomnę 😜)
Ja mam niedoczynność tarczycy i nawracającą anemię a włosy gęste do pasa, nie mam z nimi problemu więc to też nie reguła w sumie 😅

Pani Agnieszko proszę za 3 dni najwcześniej zrobić test. Co robi Agnieszka? Robi test o czułości 25, po dwóch godzinach od sikania o 20:30 dnia następnego 🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jutro powtórka! Tez 25. To takie na których przenigdy nie miałam żadnego cienia
mam wrażenie, że jakiś choojek się czai na drugim zdjęciu :D

reklama
Do góry