reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
@Bolilol a jak Twoje włoski się mają? Bo ja tak słuchałam ostatnio ekspertów od włosów i się okazuje, że.. nie ma szamponów na wypadanie włosów, to tak nie działa. 😅🙈 Podcięcie włosów pomaga żeby się nie plątały i przez to nie wypadały a od środka.. to herbatki z pokrzywy a najlepiej sok z pokrzywy 2-3 razy dziennie po kieliszeczku 😁 żeby podnieść ferrytynę i dietka bogata w zielone.. szpinaki etc. Ogólnie to co na żelazo zalecane.

@Bolilol a jak Twoje włoski się mają? Bo ja tak słuchałam ostatnio ekspertów od włosów i się okazuje, że.. nie ma szamponów na wypadanie włosów, to tak nie działa. 😅🙈 Podcięcie włosów pomaga żeby się nie plątały i przez to nie wypadały a od środka.. to herbatki z pokrzywy a najlepiej sok z pokrzywy 2-3 razy dziennie po kieliszeczku 😁 żeby podnieść ferrytynę i dietka bogata w zielone.. szpinaki etc. Ogólnie to co na żelazo zalecane.
Bo włosy wypadają z jakiegoś powodu. Żelazo, tarczyca itp. I ścięcie nic nie da trzeba je wzmocnić od środka.
Ja jak chodzę do fryzjerki to pierwszy raz jak do niej poszłam to pytała czy nie mam problemów z tarczycą 🤣 powiedziałam, że mam a ona, że widzi to po dotyku (o wypadaniu nie wspomnę 😜)

Bo włosy wypadają z jakiegoś powodu. Żelazo, tarczyca itp. I ścięcie nic nie da trzeba je wzmocnić od środka.
Ja jak chodzę do fryzjerki to pierwszy raz jak do niej poszłam to pytała czy nie mam problemów z tarczycą 🤣 powiedziałam, że mam a ona, że widzi to po dotyku (o wypadaniu nie wspomnę 😜)
Ja mam niedoczynność tarczycy i nawracającą anemię a włosy gęste do pasa, nie mam z nimi problemu więc to też nie reguła w sumie 😅

Pani Agnieszko proszę za 3 dni najwcześniej zrobić test. Co robi Agnieszka? Robi test o czułości 25, po dwóch godzinach od sikania o 20:30 dnia następnego 🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jutro powtórka! Tez 25. To takie na których przenigdy nie miałam żadnego cienia
mam wrażenie, że jakiś choojek się czai na drugim zdjęciu :D

reklama
Do góry