reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Szkoda, że mieszkam na jakimś zadupiu
Tak to można by było podjechać do sklepu o nazwie Brownie ewentualnie Bolilol

Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Strach, ja się przyzwyczaiłam do męża drivera, ale jak tak gadacie może bym kupiłs samochód na automacie dałabym radę??
ja polecam, po latach uzależnienia od męża teraz ja go wożę 😂 chce jechać do sklepu, do lekarza, do mamy 200km, wsiadam i jadę, nikogo nie muszę prosić, nic, po prostu biorę kluczyki i naraaaaaaa

ja polecam, po latach uzależnienia od męża teraz ja go wożę 😂 chce jechać do sklepu, do lekarza, do mamy 200km, wsiadam i jadę, nikogo nie muszę prosić, nic, po prostu biorę kluczyki i naraaaaaaa
Oj judzisz, koleżanko... ale na prawdę mnie doładowałyście... bo faktycznie jestem nie mobilna a ma prawko i to chore...🤯

reklama
Oj judzisz, koleżanko... ale na prawdę mnie doładowałyście... bo faktycznie jestem nie mobilna a ma prawko i to chore...🤯
serio! Jak się boisz to zrób jak ja - po 13 latach przerwy po prostu wykupiłam sobie godziny w szkole jazdy, bo już nawet nie wiedziałam jak się rusza autem... Wyjeździłam 10h i moja instruktorka stwierdziła, że mogę ruszać. Kupiłam szybko auto i zaczęłam jeździć. Po 5 miesiącach mogę śmiało powiedzieć, że moje życie ma inną jakość! Nie jeżdżę jakoś super, nie skręcam w lewo na dużych skrzyżowaniach, całe rondo wale prawym pasem, ale z dnia na dzień idzie mi serio coraz lepiej i coraz pewniej się czuje6

Do góry