anyżowa
Fanka BB :)
Hahaha a to dopieroA ja nie mam drugiego, bo ojciec zapomniał podać (serio)
Nie dało się tego jakoś dopisać, wyprostować?
Mama na pewno biła starego po garbie za to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha a to dopieroA ja nie mam drugiego, bo ojciec zapomniał podać (serio)
ja mam Lidia… i jakoś mnie tak te imię mierzi xD ale za to na trzecie Nadzieja! Nadzieja matką głupichTeresa
No ładnie Ja nie wiem co Ty chceszTeresa
Tylko mojego nie piszI dwie Kaśki, ale nie zdradzę kim są
Mi się podoba Lidiaja mam Lidia… i jakoś mnie tak te imię mierzi xD ale za to na trzecie Nadzieja! Nadzieja matką głupich
Skąd mam wiedzieć jak masz na imięTylko mojego nie pisz
Mama szybko odpuściła temat. A ja później bręczałam w szkole, że mam badziewne imię, bo jak trzeba było opisać patrona imienia to ja miałam dwie linijki a niektórzy po pięć stronHahaha a to dopiero
Nie dało się tego jakoś dopisać, wyprostować?
Mama na pewno biła starego po garbie za to
Kocham plaże, nad bałtykiem tylko plaża i przy naszej bryzie nie przeszkadza mi nawet wszedobylski piasek, ale za granicą chorwacja, turcja toEj dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
Hahaha dobreNo ładnie Ja nie wiem co Ty chcesz
Ale przypomniał mi się kolega z liceum, który strasznie wstydził się swojego drugiego imienia i jak trzeba było podać to on powiedział wychowawczyni, że jej powie, ale na ucho, bo ma brzydkie imię