Ice41
Fanka BB :)
już myślałam że tylko ja też widzęno i ja tu cień widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już myślałam że tylko ja też widzęno i ja tu cień widzę
Ja to się boję lać wrzątek na cokolwiek. Bo kiedyś czytałam, że gorąca woda może wywabić albo właśnie utrwalić plamy. Więc bawię się z odplamiaczamiNa czerwone plamy na białej bluzce dobrze sprawdza się wrzatek. Nie wiem czy przy granacie zadziała ale po wiśniach i truskawkah schodzi od razu
wrzątkiem polewa się tylko plamę nie cała bluzkę. Próbowałam nie raz i nie wierzyłam, że tak banalny sposób może zadziałać. Bluzki dalej są w idealnym stanieJa to się boję lać wrzątek na cokolwiek. Bo kiedyś czytałam, że gorąca woda może wywabić albo właśnie utrwalić plamy. Więc bawię się z odplamiaczami
I generalnie boję się o materiał.
Dopiero po trzech latach od zakupu pralki uprałam coś w temperaturze 60 ale i tak za każdym razem jak nastawiam tak pranie, to boję się je wyciągać.
A ja zrobiłam test o 1 dzień wcześniej, bo to i tak proforma - jest biało jak śnieg. Trzymajcie kciuki żeby @ szybko nadeszła, bo chcę już zaczynać nowy cykl
ale to tylko dotyczy świeżych plam?wrzątkiem polewa się tylko plamę nie cała bluzkę. Próbowałam nie raz i nie wierzyłam, że tak banalny sposób może zadziałać. Bluzki dalej są w idealnym stanie
Jak się uda w czerwcu, to już będę miała marcowe Jestem chyba postrzelona, bo sprawdzam co miesiąc, na kiedy ewentualnie poród
Tak zawsze o 7, czasem jest 10 minut pozniej albo wczesniej, ale w granicach tej 7. Przez półtorej minuty oczywiscie bez wychodzenia z łóżka. Peaki mialam juz dwaA dobrze mierzyrz temperature? tzn czy trzymasz się zasad? Bo według wykresu owu jeszcze nie było, może być dziś. Jeśli się mylę to niech któraś mnie poprawi