reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Uważam ze dziś widzę od razu ten cień 🤷‍♀️ nie będę dalej katować głowy pójdę se na betę xd i będzie po wszystkim

Oby nie było po waszystkim. Oby to był dopiero początek 💪💪💪

reklama
Ja kocham granata, są już gotowe do kupienia ogarnięte, ale moja pazerność nadal mówi, " kup i obierz sobie sama wyjdzie taniej, plus dodatkowy argument, skąd wiesz, że ktoś, kto to obierał zachował higienę, miał rękawiczki" 😁
Ostatnio też kupiłam w całości I obierałam opierdzieliłam sokiem białą bluzkę, bo oczywiście nie mogła założyć czarnej😆
Na czerwone plamy na białej bluzce dobrze sprawdza się wrzatek. Nie wiem czy przy granacie zadziała ale po wiśniach i truskawkah schodzi od razu ;)

Uważam ze dziś widzę od razu ten cień 🤷‍♀️ nie będę dalej katować głowy pójdę se na betę xd i będzie po wszystkim

no na drugim zdjęciu ewidentnie cień się czai!

Leć na bete! Cień widać! Odczaruj ten Maj!

A u mnie podobna sytuacja do tej z poprzedniego cyklu. Zerknijcie na moj wykress, owulka byla wczoraj nie? 😒 a nie w poniedziałek….

Załączniki

• IMG_7974.jpeg
    IMG_7974.jpeg
    129,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Leć na bete! Cień widać! Odczaruj ten Maj!

A u mnie podobna sytuacja do tej z poprzedniego cyklu. Zerknijcie na moj wykress, owulka byla wczoraj nie? 😒 a nie w poniedziałek….
A dobrze mierzyrz temperature? tzn czy trzymasz się zasad? Bo według wykresu owu jeszcze nie było, może być dziś. Jeśli się mylę to niech któraś mnie poprawi ;)

Do góry