anyżowa
Fanka BB :)
O tak fajne są. Ja ogólnie kocham zwierzętaone są super, włącz sobie filmik z jedzącym tapirem to się posikasz ze śmiechu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak fajne są. Ja ogólnie kocham zwierzętaone są super, włącz sobie filmik z jedzącym tapirem to się posikasz ze śmiechu
Granat jest pysznyNo te ziarenka to raczej nie maja jak się rozwodnić ale nie próbowałam, patent mignął mi kiedyś na instagramie u jakiejś laski która obserwowałam. Sama za granatem nie przepadam
To u mnie będzie 8 , mam brejka o 8.30 , to nic się nie dowiem, nie wiem też ile Ci zejdzie, więc pewnie po południu się dowiem jak Ci poszło. Drugą przerwę mam o 12, czyli polskiego czasu 13. Gdybyś coś pisała na forum to mnie oznacz, bo ja nadrabiam po południu, a tak się szybciej dowiem.Startuję od 9 i walczę 2h 15min.
Jak przybliżam zdjęcie to też coś tam widzę. Wieczorem robiłaś? Oby jutro była wyraźniejszaJa widzę jest cień cienia ale czy się utrzyma
Moim zdaniem ewidentnie jest coś na rzeczy. Gratulacje!
Tak wieczoremJak przybliżam zdjęcie to też coś tam widzę. Wieczorem robiłaś? Oby jutro była wyraźniejsza
Kurcze na gratki to chyba za lekko wczesnie xDMoim zdaniem ewidentnie jest coś na rzeczy. Gratulacje!
Spartacus serial.... zawsze w trakcie kolejnego odcinka u nas był seksZostały nam ostatnie 2 odcinki Wikingów!
Polećcie jakis serial do trzonowania na najbliższą owu
Eeee na oczy mi pada czy to cień, czy coś widzę?