reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
@Brownie1992 później co? In vitro?
Ja w lipcu zaczynam letrozol. Zobaczę co powie gin, ale daje sobie 3msce. I bym chciała iść dalej
Później mam histerolaparoskopię w lipcu po której będziemy się starać naturalnie z 3-4 cykle. Zobaczymy czy tam cokolwiek znajdą oprócz mięśniaka którego mam do usunięcia. Jeśli to się nie uda to myślałam o podejściu do inseminacji z 2-3 razy. Może jakoś bym to przykombinowała na NFZ. A później tak in vitro, ale dla nas to temat na przyszły rok ze względu na kredyt na dom i wykończeniówkę w trakcie.

Przed chwilą oglądałam reportaż Uwagi o pobitym chłopczyku 9-miesięcznym.
takie dno, tacy alkoholicy, najgorsze zaćpane g*wno płodzi bezproblemowo ósemkę dzieci i jeszcze je maltretuje 😭 Co taki dzieciaczek mógł zawinić żeby go tak skrzywdzić przecież to jest niepojęte, ku*wa zwierzęta się tak nie zachowują a co dopiero ludzie? Pieprzona patologia
Nóż mi się w kieszeni otwiera

Załączniki

• IMG_1626.jpeg
    IMG_1626.jpeg
    81,6 KB · Wyświetleń: 53
Strasznie nie chciałam, żeby @ przyszła przed egzaminem. Nawet dupek nie wydłużył cyklu. I teraz nawet nie mam weny, żeby się uczyć.
Ale jeszcze jeden cykl stymulacji...
Boję się coraz bardziej tej procedury in vitro. Najbardziej tego, że okaże się, że moje komórki są do niczego albo że ich wcale nie ma.
Nie myśl tak na razie, może , postaraj się żyć tym co masz na ten moment, czyli tym, że został jeszcze ten ostatni cykl, i on jest.
Potem bedziesz rozpatrywać in vitro i to będzie nowy rozdział?

Przed chwilą oglądałam reportaż Uwagi o pobitym chłopczyku 9-miesięcznym.
takie dno, tacy alkoholicy, najgorsze zaćpane g*wno płodzi bezproblemowo ósemkę dzieci i jeszcze je maltretuje 😭 Co taki dzieciaczek mógł zawinić żeby go tak skrzywdzić przecież to jest niepojęte, ku*wa zwierzęta się tak nie zachowują a co dopiero ludzie? Pieprzona patologia
Nóż mi się w kieszeni otwiera
Ja się obawiam co się będzie wyprawiać po wprowadzeniu 800 plus...

U mnie stymulacja owulacji zadziałała super, bo zawsze miałam dwa pęcherzyki, więc według gin powinno się udać na stymulacji. W takich przypadkach jakieś 80% kobiet (z tego co pamiętam statystyki) zachodzi w ciążę podczas stymulacji. Jeśli to się nie udaje to jest duża szansa, że jest problem z komórkami.
Statystyka.... nie lubię tego słowa, statystycznie powinnam być w ciąży już... I co ? I pstro, nie ma co na to się oglądać.

reklama
Dziewczyny, u mnie w promieniu 12km w 10 aptekach jest clo wg ktomalek jakby coś.
jak to możliwe? 😳

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na dzwonieniu po aptekach w różnych miejscach w Polsce i próbach uzyskania recepty, jest 20:30 i w końcu udało mi się domknąć sprawę (zaczęłam o 9), recepta jest, dwa opakowania czekają zarezerwowane w aptece, moja bohaterka @Avy wjedzie tam na białym koniu i mi je wykupi i wyśle, siedzę i płaczę - jak przez cały dzień, ale teraz z ulgi i wdzięczności 😭

Do góry