reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

jak to możliwe? 😳

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na dzwonieniu po aptekach w różnych miejscach w Polsce i próbach uzyskania recepty, jest 20:30 i w końcu udało mi się domknąć sprawę (zaczęłam o 9), recepta jest, dwa opakowania czekają zarezerwowane w aptece, moja bohaterka @Avy wjedzie tam na białym koniu i mi je wykupi i wyśle, siedzę i płaczę - jak przez cały dzień, ale teraz z ulgi i wdzięczności 😭
Przesrane z tym Clo... Jakby coś to ja też mogę Ci wykupić i wysłać 😉

reklama
Przesrane z tym Clo... Jakby coś to ja też mogę Ci wykupić i wysłać 😉
dziękuję, jesteś kochana, ale te dwa opakowania już nam muszą wystarczyć - w połowie czerwca mamy wizytę u androloga i niech zmienia na coś innego. A jak się cała akcja uda, to te dwa jutrzejsze opakowania juz wystarcza do tej wizyty

jak to możliwe? 😳

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na dzwonieniu po aptekach w różnych miejscach w Polsce i próbach uzyskania recepty, jest 20:30 i w końcu udało mi się domknąć sprawę (zaczęłam o 9), recepta jest, dwa opakowania czekają zarezerwowane w aptece, moja bohaterka @Avy wjedzie tam na białym koniu i mi je wykupi i wyśle, siedzę i płaczę - jak przez cały dzień, ale teraz z ulgi i wdzięczności 😭

Jeśli stan na ktomalek wyświetla się zgodnie ze stanem rzeczywistym, to gdybyś jeszcze potrzebowała, to też mogę podjechać i wykupić.

Dziękuję tak zbiorowo Dziewczyny, dostałam tyle zgłoszeń, że możecie mi wykupić i wysłać, że jestem szczerze wzruszona tym. W tych całych trzonowych staraniach najbardziej cieszy mnie i podnosi na duchu, że dzięki nim trafiłam na tak piękną społeczność wspaniałych kobiet 😍

jak to możliwe? 😳

Widzisz, czasem na pozornie "obcej" osobie bardziej można polegać, niż na kimś z otoczenia.
Super 🌈

Widzisz, czasem na pozornie "obcej" osobie bardziej można polegać, niż na kimś z otoczenia.
Super 🌈
akurat to nie do końca tak, bo osoby z mojego otoczenia też były gotowe i chętne do pomocy, tylko u nich albo w ogole nie było w promieniu 30km a dalej było 1 op, albo było 1op, a ja potrzebuję 2 w jednej aptece :) ale to, że komuś "obcemu" (jakoś trudno mi Was nazywać obcymi po tym co tu razem przeżywamy) się chce zaangażować, to po prostu brak mi słów 😭

akurat to nie do końca tak, bo osoby z mojego otoczenia też były gotowe i chętne do pomocy, tylko u nich albo w ogole nie było w promieniu 30km a dalej było 1 op, albo było 1op, a ja potrzebuję 2 w jednej aptece :) ale to, że komuś "obcemu" (jakoś trudno mi Was nazywać obcymi po tym co tu razem przeżywamy) się chce zaangażować, to po prostu brak mi słów 😭
Ja specjalnie to "obcy" umieściłam w cudzysłowiu , bo wiadomo, że my tu same swoje, jakbym była w pl też bym komuś wykupiła lek, gdyby była taka potrzeba i tego potrzebował 🙂

reklama
Do góry