reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

A w sumie pytanie do koleżanek mierzących temperature - chcę mierzyć o 7, ale co jeśli obudzę się o 5-6 i będę musiała wstać np. na siku, lepiej wtedy zmierzyć od razu czy wrócić, próbować zasnąć i wtedy o 7? 🤔 Jak się raz na jakiś czas tak trafi to wiem ze się świat nie zawali, ale mi akurat dosyć często zdarza się po coś wstawać nad ranem 😅
najlepiej zaciskać nogi i iść spać dalej. Ale jak już musisz, to szybko siku i jeszcze lulu. Mierzenie godzinę czy dwie wcześniej mocno Ci rozjedzie wykres

reklama
uwaga, zalpost... Wkurwiam się, bo zrobiliśmy że Starym dużo w kierunku, by poprawić nasza płodność i dalej robimy. Bardzo poprawiliśmy nasze parametry, hormony, styl życia, no wszystko. Żyjemy naprawdę wzorowo. Wkurwiam się, gdy słyszę u ginow, że wszystko gra i hula jak należy, to piękne, tamto cudowne.
Brakuje mi pomysłów. Dlaczego to spotkało akurat nas🥲 temat niepłodności to największe badziewie, to jak taplanie się w błocie, niby ktoś wyciąga rękę, a i tak nie możesz z niego wyjść😕
Moja najmłodsza kuzynka 26 lat zaczyna starania, tylko czekam na info, że jest w ciąży.. to będzie dla mnie cios. Będę jedyną bezdzietną w rodzinie na ten czas.
Mąż mnie motywuje i wspiera, dziś wyczuł mój podły nastrój, zadzwonił i pocieszył, ale wiecie, ta bezsilność 🫠
rozumiem Cię. Bardzo mi przykro 🥺

@Bolilol nadrabia
Read Harley Quinn GIF

reklama
Do góry