reklama
Ice41
Fanka BB :)
A to ja opowiem historię nie bezpośrednio z mojej wpadki. Jak byłam mała mieliśmy kundelka i dla niego mama kupowała takie odpadki mięsa - skóry i tłuste.To mam jeszcze historie kulinarna z 2 strony. Na studiach pojechałam do domu na weekend i zażyczyłam sobie placki ziemniaczane. Babcia do nas przyszla i zrobiła. Siadam, nakłada mi i robię jak zawsze - polewam śmietana i posypuję cukrem. Babcia to wszystko widzi.
Biorę gryza- kurde coś nie tak
Biorę kawałek ogladam- a tam KAWAŁKI MIĘSA! Jak się okazało babci zostały kotlety, pokroiła i wrzuciła do masy. A potem patrzyla jak polewam to śmietana i cukrem
Ale zrobilam awanturę.. a ona nic złego w tym nie widziała.
Dziadek postanowił zrobić sobie zupę. Nagotował sobie z mięskiem, zasiadł do stołu, je. I chwycił mięsko. Żuje, żuje i mówi w końcu: "cholera, jakie to twarde!", a babcia pyta skąd wziął mięso. To odpowiedział, że z zamrażarki z której półki. Na to babcia, że to dla psa. Lekko mówiąc dziadek nie był zadowolony, ale sam sobie gotował
nindziaa
Moderator
A to ja opowiem historię nie bezpośrednio z mojej wpadki. Jak byłam mała mieliśmy kundelka i dla niego mama kupowała takie odpadki mięsa - skóry i tłuste.
Dziadek postanowił zrobić sobie zupę. Nagotował sobie z mięskiem, zasiadł do stołu, je. I chwycił mięsko. Żuje, żuje i mówi w końcu: "cholera, jakie to twarde!", a babcia pyta skąd wziął mięso. To odpowiedział, że z zamrażarki z której półki. Na to babcia, że to dla psa. Lekko mówiąc dziadek nie był zadowolony, ale sam sobie gotował
Załączniki
nindziaa
Moderator
Dzizas, nie widziałam tego a podczas scrollowania mi się niechcący włączyło. Aż się przeraziłam, myślałam że gify wasze wydają dźwiękiUcz się, ucz...
anyżowa
Trzymam kciuki mocno ️️Nie, nie pisałam tak miałam wczoraj IUI, przy czym duze zdziwienie, bo na karcie informacyjnej mialam wpisane 3 pecherzyki, a na pierwszej i drugiej wizycie rozmawialiśmy o dwóch (jeden jakis mniejszy niż 16mm sie pojawil). Nie wiem czy ludzki blad czy faktycznie czegos sie dopatrzyla lekarka w sobote. Dziś bylam u mojego gin i ponoć widać było objawy pęknięcia pęcherzyka.
Także pozytywnie
Kaala
Nie ja byłam we WrockuMożecie polecić kogoś od masażu płodności? Warszawa/Trójmiasto?
@Kaala byłaś w Wawie może?
Z tego co kojarzę to Tobie chyba tez zdiagnozowano endo- jeśli tak to dołącz na fb do grupy endometrioza- jak z nią żyć i w lupce wpisz fizjo albo osteopata. Ja właśnie tam znalazłam ta moja fizjo/osteopatke
anyżowa
Teraz apropo Twojej historii, przypomniało mi się , że mama kiedyś takie coś kupiła dla psa taką karmę w opakowaniu takim jak zwykle mortadela jest, mój śp ojciec to sobie nakroił do chleba , bo myślał , że to salceson, a on bardzo lubił salcesonA to ja opowiem historię nie bezpośrednio z mojej wpadki. Jak byłam mała mieliśmy kundelka i dla niego mama kupowała takie odpadki mięsa - skóry i tłuste.
Zeżarł, i nawet się nie skapną, że to była karma dla psa
Potem mama dobiła dochodzenie, kto to zeżarł, długo nie trwało
anyżowa
Jebłam z tego mózgu xdUcz się, ucz...
Ice41
Jeśli mój rzeczywiście uwolnił komórkę, a nie tylko ciałko żółte powstało, to plemnik musiał by przetrwać7,5 doby Przy słabym nasieniu to u mnie i all inclusive nie pomożeznam jedną laskę co to urodziła z seksu 6 dni przed owulacją, więc się zdarza
reklama