AScarlett
Moderator
Oo, napiłabym się winka A wszystkie zostały w domuno właśnie jak wyszłam to już padało, więc zamiast na myjnie pojechałam po wino
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo, napiłabym się winka A wszystkie zostały w domuno właśnie jak wyszłam to już padało, więc zamiast na myjnie pojechałam po wino
ja mierze, nawet tak poglądowo, tylko sobie notuje, że byłam choraWczoraj jak zmierzyłam to była podejrzanie wysoka, 37,27 takiej to nie miałam jeszcze nawet na kacu Więc nie wiem czy to ma sens w chorobie mierzyć?
tak to właśnie wyglądało, tylko że szklanką wina
nie, wpierdzielam jak szalona jak się bawicie?Elo!
Podczytuje Was w wolnych chwilach ♡
Ja juz na jadlowstrecie, dzis na kolacje bulka z maslem i mięta. Ktoś tez tak ma na wakacjach, że po pewnym czasie az sie wraca jak patrzy na jedzenie? XD
Rok temu mialam to samo
Nie, jak jesteśmy na all to wpieprzam dopóki nie zamkną koryta jak na Polkę z krwi i kości przystałoElo!
Ja juz na jadlowstrecie, dzis na kolacje bulka z maslem i mięta. Ktoś tez tak ma na wakacjach, że po pewnym czasie az sie wraca jak patrzy na jedzenie? XD
Rok temu mialam to samo
Bardzo dobrze, juz spieczuchy jesteśmy grzejemy sie jak świnie a teraz czekam na show xDnie, wpierdzielam jak szalona jak się bawicie?
Nope, mi apetyt zawsze dopisujeElo!
Rok temu mialam to samo
Będą chippendelsi?Bardzo dobrze, juz spieczuchy jesteśmy grzejemy sie jak świnie a teraz czekam na show xD
Zobacz załącznik 1529480
Praca, plus znieczulenie dentystyczne Miałam podwójną dawkęCo się stało? Chcesz nam opowiedzieć?