reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Nie, nie pisałam 😊 tak miałam wczoraj IUI, przy czym duze zdziwienie, bo na karcie informacyjnej mialam wpisane 3 pecherzyki, a na pierwszej i drugiej wizycie rozmawialiśmy o dwóch (jeden jakis mniejszy niż 16mm sie pojawil). Nie wiem czy ludzki blad czy faktycznie czegos sie dopatrzyla lekarka w sobote. Dziś bylam u mojego gin i ponoć widać było objawy pęknięcia pęcherzyka.
Także pozytywnie :)
Trzymam mocno kciukasy za pozytywny efekt 🥰

reklama
To mamy wspólny ulubiony 😁😁😁
Dance Dancing GIF by Buuuilustraciones

Romance Love GIF

A ja nie mogę robić paznokci 😭😭😭😭
To dopiero ból dupy
Ja też nie mogę mieć. W pracy nie powinnam, choć i tak większość dziewczyn już robi. Czasem mnie kusi, ale potem przypominam sobie te odchodzące po tygodniu hybrydy i dochodzące do siebie przez kilka miesięcy paznokcie po ich ściągnięciu i jednak w sumie z naturalnymi nie jest tak źle. Już tak przywykłam, że praktycznie w ogóle nie maluję, od czasu do czasu jakąś odżywkę i koniec. Jedynie u stóp robię, bo po prostu lubię mieć ładne. :D

Jak się wrzuca gify ? 🤣🤣

ja też nie wiem! Używam aplikacji i nie widzę takiej opcji tutaj
Na dole jak piszecie wiadomość są 3 kropeczki, te skrajnie po prawej. Klikacie w nie i pojawią się 4 ikonki. Kliknijcie w [ ] żeby była czarna, a nie szara.
Screenshot_20230523_184608_Chrome.jpg
Wtedy w środkowych 3 kropeczkach po rozwinięciu pojawi się opcja gifow:
Screenshot_20230523_184724_Chrome.jpg

Działa na przeglądarce w telefonie, nie wiem czy w apce jest tak samo.

reklama
Do góry