reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja to generalnie mam trochę przesrane.... chcę jechać do gina i się wziąść za tą stymulację (myślałam, żeby jechać w połowie cyklu, przy okazji zobaczyć jak pęcherzyki, albo świeżo po owu zeby ciałko zobaczyć i wtedy by dała recepte na leki ) prywatnie,ale już tyle wolnego na te badania swoje i wizyty meża i wyjazdy pobrałam, że nie wiem czy za chwilę mnie nie wywalą z roboty, szef ciągle pyta po co Nam wolne i czy to ważne (pracujemy z mężem w tej samej firmie, na innych stanowiskach a on jest driverem moim ) ,a jak wiadomo przy stymulacji trzeba robić usg I nie zawsze to wypadnie , że na weekend.
Co najlepsze mam wypisane miesiąc urlopu na wyjazd do pl w sierpniu czyli 20 dni roboczych , i 3 dni tylko zostały mi urlopu, a tak, to jedynie offy, że np źle się czuję, ale też nie wiem do jakiego momentu nie przeciągnę struny. Ale to posrane, człowiek chce się leczyć, ale praca mocno ogranicza i to , że lekarz nie na miejscu tylko trzeba gnać 2 h w jedną stronę...🫥 nie wspominam o finansach, bo oczywiste , że to nie mała kasa.
No ja sobie ogarnęłam klinikę wpisane 24h. Nie wiem, czy przyjmują w nocy ale o 22 tak, w weekendy, święta. Co do ich fachowości się nie wypowiem, ale mi chodzi głównie o podgląd w dogodnym terminie

Masz mega ciężka sytuacje, rozmowa w pracy z szefostwem nie wchodzi w grę? Moze to by pomoglo, umozliwilo wprowadzic jakies zmiany, zmniejszyc kilka dni urlopu i wybierac w potrzebne dni… ?
Ja dostałam wypowiedzenie, jak powiedziałam że przystępujemy do in vitro, bo byłam wcześniej na L4 z innego powodu i zapytała mnie jakie są moje dalsze plany. To byłam szczera...In vitro nie wyszło, roboty nie miałam

Mam propozycję , każda wrzuca swojego ulubionego gifa 😁
Angry Pokemon GIF

@doris36 jak inseminacja? Chyba, że pisałaś a ja nie zauważyłam ☺️
Nie, nie pisałam 😊 tak miałam wczoraj IUI, przy czym duze zdziwienie, bo na karcie informacyjnej mialam wpisane 3 pecherzyki, a na pierwszej i drugiej wizycie rozmawialiśmy o dwóch (jeden jakis mniejszy niż 16mm sie pojawil). Nie wiem czy ludzki blad czy faktycznie czegos sie dopatrzyla lekarka w sobote. Dziś bylam u mojego gin i ponoć widać było objawy pęknięcia pęcherzyka.
Także pozytywnie :)

No ja sobie ogarnęłam klinikę wpisane 24h. Nie wiem, czy przyjmują w nocy ale o 22 tak, w weekendy, święta. Co do ich fachowości się nie wypowiem, ale mi chodzi głównie o podgląd w dogodnym terminie
W PL czy za granicą? W sumie to pierwsze słyszę o takim czymś

reklama
Do góry