reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja owulaki zużywam jak zła... idzie mi z 20 sztuk co cykl. U mnie długie cykle, owu zwykle kolo 20-23dc, a zaczynam od 12dc zawsze.
Zazdro, że tak mało Ci potrzeba do wyłapania piku ;)
Mi też poszło 15 i nie mam już więcej, albo ominęłam pik, albo go jeszcze nie było, trudno orzec też po temperaturze ze względu na weekendowy chill. W kazdym bądź razie męża pozegnałam, ale nie było sexu, mąż team sex popołudniowy lub wieczorny, a ja nie chciałam wywierać już presji (wypiliśmy razem kawę w ogrodzie i poprzytulaliśmy się po prostu), także szanse niewielkie, ale będę temperature obserwować. Cycki mam nabrzmiałe od 3 dni, więc liczę, że ta owulacja nastąpi najpozniej dziś lub faktycznie była wczoraj. Dzisiaj czuję trochę pobolewanie podbrzusza, więc może się udało zmieścić w okienku. A śluz jest wodnisty i kremowy od 2 dni, więc typowo jakby już po u mnie. Albo trafię bezowulacyjny cykl🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20230521_070207_Premom.jpg
    Screenshot_20230521_070207_Premom.jpg
    264,7 KB · Wyświetleń: 48
  • Screenshot_20230521_070139_Premom.jpg
    Screenshot_20230521_070139_Premom.jpg
    164,8 KB · Wyświetleń: 48
  • Screenshot_20230521_070531_Flo.jpg
    Screenshot_20230521_070531_Flo.jpg
    120,5 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Żarty żartami, ale jest mi przykro, że tak mało ciążów na moim wątku. Co tu się okłamywać.
jako "pocieszenie " mogę napisać, że w takim przypadku spotkamy się w następnym wątku czerwcowych kresek 😊
Nie mam zbytnio czasu żeby sie udzielać na forum, ale wpadam i patrzę czy się udało komuś, i tez mi przykro że jest tutaj czerwono.
Jak to Baska z Wrocławia wróżyła:
Za 9 miesięcy wózek dziecięcy
A za 2 tygodnie spadną Wam spodnie
Ja obstawiam że też dostanę okres, ale już kupiłam fertistim i NAC.

Cześć laski mały update ode mnie.
Wczoraj dostałam 🩸tym samym termin laparo mi się przesunął na przyszły poniedziałek.
Jestem wkurzona bo popatrzyłam na opis wizyty u lekarza i tam było napisane, że nie pękł mi pęcherzyk, który dwa dni przed spodziewaną @ miał aż 22mm 😱 jestem zła tym bardziej, że lekarz jedyne co mi powiedział to to, że pęcherzyka w sumie nie powinno być, ale nie powiedział, że jakiś jest.
Ale owu chyba miałam bo i cyce bolały i tempka poszła w górę, tylko proga nie badałam. Przynajmniej wiem czemu @ się opóźniła.
Dlatego z niecierpliwością czekam na laparo niech sprawdzą co tam się dzieje....
Miłego dnia dla Was 😘

reklama
Dziewczyny jak tak szybko , bo pedze do pracy. Nadrabiam i nadrabiam 🙈 ale nie daje rady, w tym tygodniu powinnam miec ciut wiecej czasu. Ogolnie, ktoreś z Was pisaly o slabym wybarwianiu sie horrienow z allegro, poprzednie cykle lecialam na nich i okolo 18/20 dzien mialam peak. Dzis mam 15 dc i wczoraj ciachnelam owulaka i domowe labo wyszlo wysoko a horien bieda. Wczoraj dwa dzisiaj 3 zrobilam. 10:15 i 10:28 to ten sam ale swiatlo inne, a pomiedzy horrien z dzis, i z wczoraj horrien i labo 🤯

Załączniki

• IMG_7912.png
    IMG_7912.png
    322,8 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_7914.png
    IMG_7914.png
    71,3 KB · Wyświetleń: 46
Do góry